• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Cennetle müjdelenen ve üstlendikleri kutsal sorumluluğu, sevgi, saygı, sabır,  şefkat ve merhamet duygularıyla

 

 

 

 

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Cennetle müjdelenen ve üstlendikleri kutsal sorumluluğu, sevgi, saygı, sabır,  şefkat ve merhamet duygularıyla yerine getiren kendi annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor,  saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

 

Milletvekili Gökcan  yayınladığı mesajda;  “Cenneti annelerin ayakları altında” gören bir inancın mensupları olan bizler, “Annelerimizin kıymetini bilmeli, onlara öf bile dememeli, her daim yanlarında olmalıyız” ifadelerine yer verdi

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan mesajında şunları kaydetti.

 

En yüce hasletlerin timsali olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin  yetiştirilmesinde ve hayata atılmasında   önemli rol üstlenmektedirler.

 

Annelik, yalnızca  bir çocuğu hayata  getirmek değildir. Annelik, bir rol model olarak, bizleri  karakter, duygu ve düşünce olarak da şekillendiren kutsal bir görevdir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirtiği gibi “Büyük başarılar kıymetli anaların yetiştirdikleri  seçkin evlatlar sayesinde  olmuştur.”

 

Özgüvenli, başarılı ve sağlam karakterli gençlerin arkasında mutlaka annelerimiz vardır.

 

Bir ömür boyu bizleri koruyan,  yol gösteren ve  her zaman yanımızda olan annelerimiz aslında  bizim koruyucu meleklerimiz gibidir. Annelerimiz bu açıdan hakları asla ödenemeyecek kutsal bir görev ifa etmektedirler.

 

Annelerimizin bizler için yaptıkları sonsuz  fedakârlıklar için ne yapsak azdır.  Bizler de annelerimizi her daim hoş tutmalı, ilgilenmeli  ve tecrübelerinden yararlanmalıyız.

 

Ömrünü bizlere adayan, yemeyen yediren, uyumayan uyutan, bizleri gözünden bile sakınan annelerimize layık hayırlı evlatlar olmaya gayret etmeliyiz.

 

Siyasetçiler olarak bizler de, annelerimizden öğrendiğimiz sabrı ve fedakârlığı örnek alıyor ve insanlarımızı herhangi bir karşılık beklemeden yürekten seviyor, saygı gösteriyoruz.

 

Annelerin değerini ve önemini bilen AK Parti İktidarlarımız döneminde de Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde annelerimize yönelik çok sayıda düzenleme yaptık, plan ve projeyi hayata geçirdik.

 

Pandemi nedeni ile ellerini öpemediğimiz annelerimizi arayarak kutlamalıyız. Gelecekte; ellerini öperek, kucaklaşarak hep birlikte kutlayacağımız sağlıklı, mutlu nice anneler günü diliyorum.

 

Hayatlarını ailelerine adayan, her zaman saygı ve sevginin en büyüğünü hak eden tüm annelerimizin, Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor; ahirete irtihal etmiş annelerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141