• BIST 9693.46
  • Altın 2507.379
  • Dolar 32.5825
  • Euro 34.7754
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Milletvekili Gökcan:  Eyyy  Osman Gürün… 

Milletvekili Gökcan:  Eyyy  Osman Gürün… 
-Ya Kavaklıdere Yolunu siz yapın,  eğer  yapmayacaksanız onu da biz yapalım…

 

 




- Kavaklıdere’li hemşerilerimiz, AK Parti'li Belediye olduğu için mi yollarımız yapılmıyor, vatandaş cezalandırılıyor diye şikayet ediyor.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, beraberinde AK Parti’li Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ve İlçe Başkanı Volkan Alpözen ile birlikte Kavaklıdere’deki ziyaretlerinin ardından, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde olan ama yıllardır yapılmayan yolda incelemelerde bulundu.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; Kavaklıdere ilçesinin ana caddesi olan  Turgut ÖZAL Bulvarında yol  çalışması yapmayan CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e eleştirilerde bulunarak şu bilgilere yer verdi.
Kavaklıdere’nin ana caddesinin mülkiyeti de tasarruf yetkisi de Büyükşehir Belediyesi’nde. Kavaklıdere’nin İlçe Belediyesine ait  olan yolların durumuyla ana yol arasında dağlar kadar fark var.
Yaklaşık iki yıl kadar önce de Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Kavaklıdere’deki muhtarlarımız ile birlikteyken mülkiyeti Büyükşehir’e ait olan bu yolla ilgili CHP’li Muğla Milletvekili Sayın Süleyman GİRGİN’i aradım.  Özellikle Sayın Girgin’le görüştüm. Çünkü Süleyman GİRGİN Kavaklıdereli’dir. 
Kendisi de ilgileneceğini ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman GÜRÜN’e ileteceğini söyledi. Şimdi bizim bu görüşmemizin üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti. Burası 4 km’lik bir yol.  4 km’lik yolu 2 yıldan beri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman GÜRÜN hala yapamadı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı, 3 yıldan beri Kavaklıdere Belediyesini ziyaret etmemiş ve yollarını bile görmemiştir.
Kavaklıdere’li hemşerilerimiz, AK Parti'li Belediye olduğu için mi yollarımız yapılmıyor, vatandaş cezalandırılıyor diye şikayet ediyor.
Biz Hükümet olarak; Kavaklıdere’de İlçe Emniyet Amirliği binasını yeni yaptık. Belediye Binasını yeni yaptık.  Kaymakamlık binasını yaptık. 8. Etap TOKİ Projesini başlattık. Doğalgaz getirdik.
CHP’li Büyükşehir Belediyesi olarak siz ne yapıyorsunuz.
Eyyy Osman GÜRÜN…. Eyyy Süleyman GİRGİN …. Ya bu yolu yapın, ya da yapamayacaksınız maddi anlamda sıkıntınız varsa, biz de Hükümet olarak ne gerekiyorsa yapalım. Kavaklıdereli vatandaşlarımızı bu zulümden kurtaralım… Hodri meydan.
Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir de altyapı çalışmalarının iki yıl önce tamamlandığını söyleyerek, şunları kaydetti:
“Bu iki yıl içerisinde Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızın sorumluluğundaki yaklaşık 18 km yolun yapımını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Ama maalesef İlçemizin ana giriş konumundaki 4 km uzunluğundaki Turgut Özal Bulvarımız Muğla Büyükşehir Belediyemiz tarafından aradan geçen 2 yıllık süreçte bir türlü tamamlanamadı. 
Eğer Muğla Büyükşehir Belediyesi Kavaklıdere ilçemizin girişi konumundaki Turgut Özal Bulvarımızı yapmıyorlarsa veya yapamıyorlarsa bu yolumuzun yapımını Kavaklıdere Belediye Başkanlığımıza devretsinler. Kavaklıdere Belediye Başkanlığı olarak biz 1 ay içerisinde tamamlayarak tekrar Muğla  Büyükşehir Belediyesi’nin  yetkisine sorumluluğuna devredelim. İstiyoruz ki  vatandaşımız bu sıkıntıdan kurtulsun.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141