• BIST 9645.02
  • Altın 2410.006
  • Dolar 32.5985
  • Euro 34.776
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 26 °C
  • Aydın 26 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ, FETHİYE VE SEYDİKEMER’DE ZİYARETLERDE BULUNDU

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OTGÖZ, FETHİYE VE SEYDİKEMER’DE ZİYARETLERDE BULUNDU
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı

ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, , AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı’ya “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunup ardından Seydikemer’de Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde Seydikemerli başkanlardan Yakup Otgöz’e “tam destek” mesajı geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına yeni atanan Turan Kovancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı üyelerinin de yer aldığı ziyarette, Otgöz’e yoğun ilgi oldu. İlçe Başkanı Kovancı, Yakup Otgöz’ün Seydikemer’e yatırımlarını yakından takip ettiğini belirterek, AK Parti’nin hizmette ve yatırımda örnek bir parti olduğunu söyledi. Yakup Otgöz’ün aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen Kovancı, AK Parti Teşkilatındaki herkesin elini taşın altına koyarak büyük Türkiye inşasında yer aldıklarını kaydetti.

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı ve Teşkilat üyelerine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eden Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, “Turan kardeşim uzun yıllar partimize, davamıza hizmetleri olan bir kardeşimizdir. Yeni görevinin kendisine, Fethiye’ye ve Muğla’mıza hayırlı olmasını dilerim. Ziyaretimizde Türkiye, Muğla ve Fethiye siyaseti değerlendirdik. İnşallah 14 Mayıs’ta 21 yıldır olduğu gibi büyük bir zaferle çıkıp Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapıp, Muğla’mızdaki vekil sayımızı da arttıracağız. Dün olduğu gibi durmadan, yorulmadan çalışmaya devam. AK Parti’nin 14 Mayıs’ta bir kez daha tarih yazacağına inanıyorum” dedi. 

SEYDİKEMERLİ BAŞKANLARDAN OTGÖZ’E TAM DESTEK MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanlığı görevi sırasında yeni ilçe Seydikemer’e yatırımların gelmesinde gayret gösteren, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmesinde büyük çaba harcayan AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmalarına Seydikemer’de devam etti.

Kısa sürede Muğla’nın birçok ilçesine giderek temaslarda bulunan Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz, birlik ve beraberlik örneği göstererek ilçenin gelişmesinde ortak hareket ettiği; Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ile Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ü makamlarında ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YAKUP OTGÖZ: “STK’LAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ziyaretlerde, 9 yıldır Seydikemer’e hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu ifade eden Otgöz, Muğla’ya hizmet etmek için yola çıktığını belirtti. “Halka hizmet hakka hizmet” anlayışı ile AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adaylığına başvurduğunu kaydeden Otgöz; “Değerli STK Başkanlarımla uzun soluklu bir çalışma süreci geçirdik. Hepimizin sevdası Seydikemer’e birlik beraberlik içinde hizmet ettik. Hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen saygıdeğer başkanlarım, sağ olsunlar Milletvekili Aday Adaylığıma büyük destek veriyor. Belediye Başkanlığı döneminde Seydikemer için çok çalıştık. Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşleri bizim için çok değerlidir. Hep birlikte, milletimizden aldığımız güçle, güçlü Türkiye inşasında Muğla’mızı hak ettiği değere kavuşturacağız. Bütün Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

STK BAŞKANLARI, YAKUP OTGÖZ’E BAŞARILAR DİLEDİ

 Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Seydikemer Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Harun Sağır, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ile Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, başarılı çalışmalara imza atarak adından söz ettiren Yakup Otgöz’e çıkmış olduğu AK Parti Muğla Milletvekili Aday Aday yolunda başarılar diledi. Yakup Otgöz’ün Milletvekili seçildiği takdirde, Seydikemerli bir Milletvekilin bölgenin gelişmesi adına büyük faydası olacağını işaret eden başkanlar, Yakup Otgöz’e tam destek vereceklerini söylediler. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141