• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3338
  • Euro 35.1962
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

MİLAS’TA YER GÖK SANAT, YER GÖK MÜZİK OLACAK

MİLAS’TA YER GÖK SANAT, YER GÖK MÜZİK OLACAK
Milas Belediyesi Ekim ve Kasım aylarında arka arkaya düzenleyeceği etkinliklerle Milas halkını sanat, kültür ve müzikle buluşturacak.

 

 

 

 

 

 

2022-2023 Kültür Sanat Etkinliklerini dolu dolu bir programla gerçekleştirecek olan Milas Belediyesi sanat, kültür ve müzikle yoğrulmuş etkinlik takvimini hazırladı. Hazırlanan üç farklı programla; farklı zaman dilimlerinde, farklı etkinlikler ve farklı sanatçılarla vatandaşların hafızalarından silinmeyecek keyif dolu günler geçirmelerini hedefleyen Milas Belediyesi bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TURHAN SELÇUK KARİKATÜR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE “BaBaZuLa”

Kültür Sanat etkinliklerine 21-22-23 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek 12. Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni ile başlayacak olan Milas Belediyesi, üç gün sürecek programın finalinde sevilen müzik grubu BaBaZuLa ile Milas halkını buluşturacak.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI VE TUĞÇE KANDEMİR

Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödül Töreni’nin üzerinden kısa bir zaman dilimi geçmesinin ardından büyük bir sevinç ve coşku içerisinde kutlanması planlanan Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıldönümü etkinliklerinde Fener Alayı ile Milas’ı al bayraklara sarıp sarmalayacak olan Milas Belediyesi, gecenin sonunda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek Tuğçe Kandemir konseri ile hafızalarda yer edecek, Atatürk Meydanı’ndan “YAŞASIN CUMHURİYET” sesleri yükselecek.

“ZEYTİN İÇİN AŞKLA” SLOGANI KULAKLARDA YER EDECEK…

Takvim, 12-13 Kasım’ı gösterdiğinde ise AB coğrafi işareti alan Milas zeytinyağı ve zeytinimizin tanıtımının yapılacağı 8. Zeytin Hasat Şenliği “Zeytin İçin Aşkla” sloganıyla başlayacak. Lezzet ve eğlencenin buluşma noktası Zeytin Hasat Şenliği, sürpriz program ve sanatçılarla tüm üreticileri, vatandaşları kucaklayıp tek yürek haline getirecek. “MİLAS İÇİN AŞKLA” ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA “ZEYTİN İÇİN AŞKLA” MOLASI 2022-2023 Kültür Sanat Etkinlikleri hakkında bilgilendirme yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Tamamladığımız, tamamlamakta olduğumuz, planlamasını yaptığımız her işte halkımızın huzur ve refahını temel aldık. Tüm olumsuzları ardımıza atıp Milas için, Milas halkı için çalışıyoruz. ‘Milas İçin Aşkla’ sözüyle süsledik tüm çalışmalarımızı. Şimdi tüm halkımız için nefes alma zamanı geliyor. Kısa aralıklarla gerçekleşecek üç program ile ilçemizi sanatla, kültürle, müzikle harmanlayacağız.” dedi.

Bu yıl 8.’si düzenlenecek Zeytin Hasat Şenliği ile ilgili de açıklamada bulunan Başkan Tokat, “Geçtiğimiz günlerde Milas’ta hizmet veren tüm oda, birlik ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla toplantı düzenledik. Tüm detaylar netleştiğinde programı paylaşacağız. Milas İçin Aşkla çıktığımız bu yolda kültürümüz için, sanat için kısa molalar verme zamanı geldi.

Turhan Selçuk Karikatür Yarışması ödül töreni ile başlayacak etkinliklerimiz Cumhuriyetimizin 99. yaş günü kutlamaları ile zirveye ulaşacak. ‘Zeytin İçin Aşkla’ diyerek başlatacağımız Zeytin Hasat Şenliği ile taçlanacak.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141