• BIST 9079.97
  • Altın 2322.819
  • Dolar 32.3239
  • Euro 34.9361
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Milas Süt Birliği’nden dayanışma örneği

Milas Süt Birliği’nden dayanışma örneği
Milas’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Milas Süt Birliği üyesi Özer Yılmaz’ın ailesine, Milas Süt Birliği tarafından ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi yapıldı.

 

 

 

 

 

 

Birlik ailesinin bir ferdini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin,​ Süt Birliği’nin sadece iyi günde değil kara günde de üyelerinin yanında olduğunu söyledi.

 

-“Birlik olmak çok kıymetli ve değerli…”

Kara günlerde Milas Süt Birliği’nin desteğini maddi manevi her zaman yanı başında gördüğünü ve Birlik olmanın çok kıymetli olduğunu söyleyen merhum üretici Özer Yılmaz’ın eşi Havva Yılmaz, bu destekle hayvancılık ve süt üretimi yaparak hayatını kazandığını söyledi.

 

Milas’a bağlı Kızılcayıkık Mahallesi’nden, Milas Süt Birliği üyesi Özer Yılmaz geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Avcı ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte Yılmaz ailesini ziyaret etti. 

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Özer Yılmaz’a Allah’tan rahmet ailesine ve yakınlarına tekrar başsağlığı dileyen Başkan Gezgin, “Milas Süt Birliği bağları çok kuvvetli, büyük bir ailedir. Her zaman her şartta değerli üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” diyerek, Birlik üyesi Özer Yılmaz’ın ailesine ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi yapılması için başlattıkları işlemin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Ziyarette, gerekli işlemler tamamlandıktan sonra imzaların atılmasıyla merhum Özer Yılmaz’ın eşi Havva Yılmaz’a toplam 50 bin liralık ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi yapıldı.

Üyelerine her şartta sahip çıkan, üretime değer veren, alın terini kutsal sayan bir anlayışa hizmet veren Milas Süt Birliği, bu hizmetiyle eşine az rastlanan bir dayanışma örneği sergiledi.

“BENİM BAŞIMA GELMEZ DEMEYİN..!”

Üreticilerin üretim yaptıkları alanların akıl almayacak, hayal edilemeyecek riskler içerdiğini ifade eden Başkan Gezgin, Birlik olarak bu risklere kayıtsız kalmadıklarına vurgu yaparak şunları kaydetti:

 “Milas Süt Birliği, sizlerin emekleriyle var oldu, olmaya da devam edecek. Bu bilinçle, üyelerimizin gerek üretim ve çalışma alanlarındaki, gerekse günlük yaşamındaki riskleri göz önünde bulundurarak, bizim için çok değerli olan üreticilerimize primi Birliğimiz tarafından karşılanmak suretiyle ferdi kaza ve sürekli sakatlık durumlarını kapsayan bir sigorta yaptırdık. Bugüne kadar vefat eden 4 üyemizin ailesine ve geçirdikleri kaza sonucu sürekli sakatlık kapsamında giren 2 üyemize sigorta tazminatı ödemesi yaptık. Aralıksız devam ettirdiğimiz çalışmamız kapsamında bu yıl da sigorta şirketiyle anlaşmaya varıp, sigorta poliçemizi yeniledik. Hayatını kaybeden tüm üyelerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize başsağlığı ve sakatlık yaşayan üyelerimize ise acil şifalar diliyorum.”

“BİRLİK OLMAK ÇOK KIYMETLİ VE DEĞERLİ…”

Birlik olmanın çok kıymetli olduğunu bir kez daha anladığını ifade eden merhum üretici Özer Yılmaz’ın eşi Havva Yılmaz, “Eşim kaza geçirdi, günlerce yoğun bakımda yattıktan sonra hayatını kaybetti. Eşimi kaybetmenin üzüntüsü bir yandan sonra koronavirüse yakalandım. Düğün borçlarımız vardı derken çok dar bir boğaza girdik, zor günler geçirdik. Eşimin yoğun bakım sürecinde, bu kara günlerde Birliğimizin desteğini maddi manevi her zaman yanı başımızda gördük. Birliğimizin, Başkanımızın ve yönetimimizin yakın ilgisiyle, desteğiyle acılarımız bir nebze olsun hafifledi. Şimdi de ferdi kaza sigortası tazminatı ödemesi yapıldı. Allah Birliğimizden razı olsun. Birliğimizin desteğiyle yine hayvancılık ve süt üretimi yapmaya bu meslekle hayatımızı kazanmaya devam ediyorum.” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141