• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

MHP'li Bilgi: Bodrum’da 1 Milyar 105 milyon liralık bütçe nereye harcanıyor?

MHP'li Bilgi: Bodrum’da 1 Milyar 105 milyon liralık bütçe nereye harcanıyor?
MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Bodrum Belediyesi’nin 1 milyar 105 milyon (eski parayla 1 katrilyon, 105 trilyon) lira bütçesi olduğunu, ancak sorunların artarak devam ettiğini söyledi.

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediye bütçesinin yapılan artışla, eski parayla 1 katrilyon 105 trilyon (1 milyar 105 milyon lira) olduğunu açıklamıştı. Ahmet Aras’ın açıklamalarından sonra MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, bu kadar yüksek bütçeye rağmen, Bodrum’un devasa sorunlarının artarak devam ettiğini, bütçenin bu sorunların çözümü için nasıl planlandığını merak ettiğini söyledi.

MAZERET ÇOK, ÇÖZÜM YOK!
Bodrum’da yaşayan vatandaşların bir türlü çözülemeyen sorunlar yüzünden çok mağdur olduğunu söyleyen İbrahim Bilgi; “Bodrum Belediyesi’nin her zaman “paramız yok, devletten yeterli destek alamıyoruz” diye dert yandığını duyuyoruz. Ancak Sayın Aras’ın bizzat açıklamasıyla Bodrum Belediyesi’nin bütçesinin 1 milyar 105 milyon lira olduğunu öğrendik. Büyükşehir’e tabi olan Bodrum için bu rakam gerçekten çok iyi. Ancak buna rağmen sorunlarımız maalesef çok büyük. Bodrum Belediyesi imara açar, suçu bakanlıklara atar, su kesilir suçlu DSİ olur. Yollar bozuk, suçlu Karayollarıdır. Plajlar çok pis, Bodrum Belediyesi’ne göre suçlu vatandaş. 2000’den fazla muazzam çalışan sayısı, 1 milyar 105 milyon gibi dev bir bütçesi olan Bodrum Belediyesi, bugüne kadar Bodrum’un hangi sorununu kalıcı olarak çözmüş, Bodrum’a hangi eseri kazandırmıştır çok merak ediyoruz. Hatta 2022 ya da önümüzdeki yıllar için planlanan bir proje var mı, merak ediyoruz. Zira Bodrum Belediyesi’nden sürekli mazeret işitiyoruz. Bodrumlu artık mazeret değil, insanca yaşamak istiyor” dedi.

ÇAĞRIMIZ BU YÜZDEN ÇOK ÖNEMLİ
8 aydır görevde olduklarını hatırlatan MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, bu süre içinde defalarca hainler ve Türkiye düşmanları hariç her siyasi partiye, sivil toplum kuruluşuna Bodrum için birlikte çalışma çağrısı yaptıklarını hatırlatarak; “Bu zamana kadar maalesef bu çağrılarımıza somut bir geri dönüş olmadı. Bodrum’un bugün içine düştüğü durum ve her geçen gün daha da kötüye gitmesi, bizim birlik çağrımızın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Bizler Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin “önce vatanım ve milletim sonra partim” sözüne sıkı sıkıya bağlıyız. O yüzden bir an önce 2030, 2040, 2050 yıllarını planlamalı ve Bodrum’un geleceğini kurtarmalıyız. Bodrum hepimizin. Bodrum bizim evimiz. Siyasi rekabeti, ucuz ego gösterilerini, sen ben kavgalarını bir tarafa bırakıp acilen güç birliği yapmalıyız. Aksi takdirde çocuklarımıza bırakacağımız bir Bodrum kalmayacak” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141