MHP Yatağan İlçe Hizmet Binası Törenle Açıldı
Açılışa MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, il yönetim kurulu üyeleri, MHP Yatağan İlçe Başkanı Bülent Çolak ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili ve davetli katıldı.
Törende konuşan MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, yeni hizmet binasının Yatağan teşkilatına hayırlı olmasını dileyerek, güçlü teşkilat yapısının sahadaki çalışmaları daha etkin hâle getireceğini ifade etti. Demirel, MHP’nin Muğla’nın her ilçesinde vatandaşla iç içe olmaya, sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğini vurguladı.
MHP Yatağan İlçe Başkanı Bülent Çolak ise yaptığı konuşmada, ilçe teşkilatının yeni hizmet binasıyla birlikte çalışmalarını daha verimli bir şekilde sürdüreceğini belirterek, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi. Davetliler daha sonra ilçe hizmet binasını gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Açılış programı, iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.