• BIST 9079.97
  • Altın 2330.649
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9623
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci: 15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değildir

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci: 15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değildir
MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci yaptığı basın açıklamasında¸ “Darbelerin en fazla acısını çekmiş bir camiye olan o karanlık gecede ilk postayı koyan Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli olmuştur”dedi.

Başkan Kalemci sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye Cumhuriyetini yok etme teşebbüsüdür.  Tarih boyunca en kötü ve en sinsi plan ve projelere maruz bırakılmak istenen bir devlet varsa o da Türk devletidir.

15 Temmuz tarihin kaydettiği en büyük ihanetlerin başında gelir.

Can pazarının kurulduğu ülkemizin  demokrasi ile ihanet arasında gidip geldiği nefeslerin tutulduğu andır. Darbelerin en fazla acısını çekmiş bir camiye olan o karanlık gecede ilk postayı koyan Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli olmuştur. Kalkışmanın karşısında olduğunu devletimizin ve hükümetimizin yanında olduğunu bildirmiştir Başbakanımız Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir TV kanalını canlı yayında bağlanarak halkımızı meydanlara davet etmiştir.  Bu üç lider birilerinin  evde televizyon seyrettiği gibi olan bitenin seyretmemiştir.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde nice komutan askerin ne fedakarlık ne hamleler ile karşılaşmanın seyrini değiştirdiğini biliyoruz.

15 Temmuzun kahramanı olan Ömer Halisdemir vatanını namusunu korumak uğruna Özel Kuvvetler karargahını ele geçirmek isteyen hainlerin başındaki Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vurarak öldürmüştür.  Herkes bu Yiğit'in kahramanlığını konuşurken ne acıdır ki bir caddeye isminin verilmesi isim enflasyonu Olur diyen adam şu anda İstanbul'u yönetiyor. 15 Temmuz'da 250 şehit verdik. 2196 kişi yaralanmıştır.  Gölbaşı'ndaki Özel Harekat merkezinde 47 polis memurumuz şehit edilmiştir.  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi F16 uçaklarla  bombalanmıştır. İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bir grup asker tarafından kapatılarak mahşeri kalabalık köprüyü kan gölüne çeviren darbeci askerler Sabah saatlerinde teslim olmuştur. TRT işgal ettiler.

8651 Asker askeri kıyafetle hain katılmıştır.

35 uçak, 37 helikopter, 3 gemi, 74 tank, 246 zırhlı araç ve 3992 hafif silah kullanılmıştır. Genelkurmay Başkanlığı rehin alınmıştır.

Atatürk Havaalanı askerler tarafından işgal edilmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin önünde gözünden vurulan Metin Aslan Babası Zeki Aslan oğlunun acısına dayanamayarak 1 yıl sonra ölmüştür.  İstanbul TRT binasının önünde 2 parmağı parçalanan Ömer ünlü ölümüne dışarı çıktım dedi; değil parmak vücudum umurumda değildi.

Biz vatanımız için yaşarız bize böyle öğretildi.

Recep Gündüz kasığından kurşun yiyor ama yola devam ediyor,  Allahu ekber kaçın hakiki Müslümanlar geliyor diyor 2. kurşunu koltuğunun altından yiyor ama Türk bayrağını düşürmeden sırtüstü yere düşüyor.

Bugüne kadar 15 Temmuz darbe girişimini nasıl engellendiğini konuştuk. Darbe girişimini başarılı olsaydı ne olacaktı hangi siyasilere görevlendirme yapılacaktı, Yurtta s

Sulh Konseyi üyeleri ile irtibatlı olanlar elini kolunu sallaya sallaya dolaşmaktadır. 15 Temmuz'un en büyük ayıplarından biri de bu durumdur.

15 Temmuz gecesi Unutulmaz unutulmamasını sağlamak elbette görevimizdir. Lakin benzer yanlışlara  düşmemek de görevimizdir.

Bu direnişin aynı İstiklal Savaşı gibi dünya tarihine teşkil ettiğini Venezuela yada gördük.

Kendi vatandaşına kurşun sıkan, bomba atan, gözü dönmüş FETÖ'cü polis askerler nasıl yetiştirildi.

Darbe girişimi ezildi ezilmesine ama FETÖ ruhu deri tutanlar hala çok aktif durumdadır. Allah bu tür olayları bizlere bir daha yaşatmasın diyorum. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet Yaralı ve Gazilerimize sabırlar diliyorum” dedi.

mhpdarbe.jpg111.jpg

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141