• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Mete: Su sorununu dahi çözemeyen CHP'li Belediyelerden Muğla kurtulmalı

Mete: Su sorununu dahi çözemeyen CHP'li Belediyelerden Muğla kurtulmalı
Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Mete:"Geçtiğimiz  günlerde,  Muğla’da artık son demlerini yaşayan, başta dünya turizmin merkezi olan Bodrum olmak üzere Muğla’mızın hemen hemen tüm bölgelerinde yaşanan su sorununu dahi çözemeyen, asli görevleri dışında tüm alanlarda kendini gösterme çabası içerisine giren Muğla Büyükşehir  Belediyesince bir etkinlik düzenlemiş. 

Söz konusu programda, daha birkaç hafta öncesi gerçekleştirdikleri kongrelerde  ilçe bakanının belediye başkanına, eski vekilin yenisine, kadın kollarının gençlik kollarına sataştığı, adeta hallaç pamuğuna dönüşmüş teşkilatta yaşanan sorunların üzerini örtme çabasına girişilmiş, birlik ve beraberlik mesajları verilmeye çalışılmış. 

Öyle ki bunun için CHP’li yöneticiler etkisiz kalmış olmalı ki en son Demokrat Partili olan Cemal Engünyurt’da kürsüden mesajlar vermiş.

 Siyasi kariyerinde yenilgi yüzü görmeyen, girdiği her seçimde gerek şahsı gerekse de partisi hep zaferle ayrılmış AK Parti Genel Başkanına, daha birkaç ay öncesi büyük bir başarı ile seçimi kazanan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için  kaybetti, kaybedecek deme gafletinde bulunurken CHP Genel Başkanlığı hariç girdiği her seçimi kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’na da övgüler dizmiş. 

Bu da yetmemiş, gözlerinin içine baka baka CHP’li yöneticilere de  “CHP olarak birbirinizi yemekten başka bir özelliğiniz yok en iyisi birbirinizi yiyin” demiş. Ve bir öneride bulunarak yollara düşelim yürüyelim demiş. Üstelik bu sözlerinden dolayı da kendisi dakikalarca alkışlanmış.  

Sayın Enginyurt’un CHP tanımlamasına katılmakla birlikte bir hususu ifade etmek isterim. CHP bulduğu her fırsatta yürümeyi çok iyi bilir. Adalet yürüyüşü adı altında AK Parti’nin yaptığı duble yollarda yürümekten tutunda, CHP Genel Başkanının değişmesi için yürüyen belediye başkanlarına, kadar hepsi yıllardır yürüyor. Bu konuda Sayın Enginyurt’un tavsiyesine asla ihtiyaçları yoktur.

Sayın Enginyurt’a gelince kaybetmeyi göstereceğiz dediği Parti’nin liderinin bugüne kadar kaybettiği hiçbir seçim yok. Savunduğu liderin de kazandığı hiçbir seçim yok. Eğer Enginyurt’un deyimiyle söyleyecek olursak yerel seçimlerde milletimizin teveccühüyle siz kaybetmeyeceksiniz ama AK Parti kazanacak, millet kazanacak. Çünkü AK Parti kazanırsa Türkiye kazanır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik haddini aşan söylemlerde bulunan Enginyurt  eğer PKK ile işbirliği yapan birini arıyorsa mensubu olduğu ittifakın ortaklarına bakmalıdır.  Rüzgar estikçe parti değiştiren, dün ülkücülüğü savunan bugün CHP’ye alkış tutan bir siyasi anlayışa sahip bir milletvekilinin takdir edilecek tek yönü  kıvraklığıdır. 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu milletin ve tüm mazlum coğrafyanın umududur. Milletimizin gönlünde müstesna bir yeri olan bir lidere gündeme gelebilmek uğruna haddi aşan ithamlarda bulunmak kimsenin haddine değildir.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141