• BIST 9079.97
  • Altın 2324.273
  • Dolar 32.3322
  • Euro 34.9129
  • Muğla 15 °C
  • İzmir 18 °C
  • Aydın 16 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Mete: AK Parti’nin yaptıklarını yıkmaya gelen bir anlayış var

Mete: AK Parti’nin yaptıklarını yıkmaya gelen bir anlayış var
AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete: “AK Parti’nin yaptıklarını yıkmaya gelen bir anlayış var. Onun biz kazanımlarımızı daha da ileriye götürmek için Recep Tayyip Erdoğan’la yola devam diyeceğiz”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Muğla’nın Marmaris ilçesinde 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam etti.

 

Mete, Marmaris Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program çerçevesinde esnaf, mahalle, ev ziyaretleri ve vatandaş buluşmasına katıldı.

Marmaris Atatürk Meydanı’nda AK Mobil Seçim Aracı’nı ziyaret eden Mete, vatandaşlarla bir araya geldi.

Mete, seçim aracından yaptığı konuşmasında karış karış Muğla’yı gezdiklerini vatandaşlardan gördükleri teveccühün kendilerine enerji ve motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Seçimlerin önemine değinen Mete, “14 Mayıs’ta yapılacak seçim diğer seçimlerden çok farklı. Bu seçimde sadece bir lider seçmeyeceğiz. Sadece bir Cumhurbaşkanı yada meclisteki vekilleri seçmeyeceğiz. 14 Mayıs’ta Türkiye’nin gelişmesine ya devam ya tamam diyeceğiz. Birbirine benzeme insanların oluşturduğu ne olacağı belli olmayan bir yönetime evet diyeceğiz. İnanıyorum ki ferasetinizle doğru kararı vereceksiniz. Sadece sizler değil çevrenizdeki insanları da ikna etmeye çalışacaksınız.” Dedi.

Bugün 80 yılda yapılanların kat ve kat fazlasını 20 yılda yapan bir iktidar olduğunu aktaran Mete, şöyle devam etti:

“Bugün sadece ve sadece Cumhurbaşkanımızı makamından alaşağı etmek isteyen ondan sonrası içinde herhangi bir çözümü projesi bulunmayan bir yönetim var. Bugüne kadar kazanımlarımızı yok etmek üzere gelmek isteyen bir yönetim var. AK Parti şu kadar yol yaptı ben daha fazlasını yapacağım diyen bir güruh yok. AK Parti yollar, köprüler, hastaneler, tüneller, deniz altında tüneller yaptı ben geldiğimde daha fazlasını yapacağım diyende yok. Ben geldiğimde kayyumları kaldıracağım, özerklik vereceğim, Ayasofya’yı eski haline döndüreceğim diyen bir güruh var. AK Parti’nin yaptıklarını yıkmaya gelen bir anlayış var. Onun biz kazanımlarımızı daha da ileriye götürmek için Recep Tayyip Erdoğan’la yola devam diyeceğiz. 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını tekrar dinleyeceğiz.”

Mete, Marmaris ve Muğla’yı 15 yıldan fazla başkanlığı döneminden çok iyi bildiğine dikkati çekerken “Turizm sezonu başladı. Her yerden misafirlerimiz geldi. Daha da gelmeye devam edecek. Bütün dünya 14 Mayıs’a kitlenmiş durumda. İngiliz ekonomi dergisi ‘Erdoğan Gitmeli’ diyor. ABD Başkanı Biden, ‘Erdoğan’ın karşısında muhaliflere desteği arttırmamız lazım’ diyor. ABD, Ermenistan, Yunanistan’ın, AB ülkelerinin istemediği bir Recep Tayyip Erdoğan var. O yüzden onların istediği değil bizim istediğimiz Recep Tayyip Erdoğan’a sarılmak boynumuzun borcudur. Dünya mazlumlarının tek umut kaynağıdır. Türkiye Cumhuriyetlerini toplayıp birlik kurmanın tek umut kaynağıdır.” Diye konuştu.

Bu seçimlere ‘asrın seçimi’ dendiğine vurgu yapan Mete, “Onun için bütün dünya bir mesaj vermemiz lazım. Bu mesaj çok güçlü olmalı. Bulunduğumuz coğrafya ateş çemberi. Arap baharı dediler, demokrasi getireceğiz dediler, Irak, Suriye, Mısır, Libya, Tunus dümdüz ettiler. Biz babalarımızın daha önce yapamadığını 15 Temmuz akşamı yaptık. Bizi 15 Temmuz’da topla tüfekle, tankla, F16 ile durduramayanlar, bugün soğan patatesle durduracağını zannediyorsa avuçlarını yalarlar.” İfadelerini kullandı.

Mete, seçim akşamına dikkati çekip uyarılarda bulunurken, “14 Mayıs akşamı çok dikkatli olmanızı istiyorum. Şimdiden oylar bulundu, farklı oyunlar oynanacak diye insanlara nifak tohumları ekmeye şimdiden başladılar. Biz demokrasinin gereğini yapacağız sandıklara sahip çıkıp provokasyonlara asla gelmeyeceğiz. Çok uyanık olmamız lazım. Kazanamadıklarını gördüklerinde çirkeflik yapmaya başlayacaklar. Biz onlara uymayacağız. Devletin güvenlik güçleri var taşkınlık yapanlara gerekeni yapacaktır. Biz evimizde, partimizde cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını dinleyeceğiz. Sandıkta kazanamayacaklarını anlayınca şimdiden planlarını yapmaya başladılar biz çok dikkatli olacağız.” Değerlendirmesinde bulundu.

14 Mayıs akşamında Marmaris’te, Muğla’da ve Türkiye’nin tamamında bugüne kadar aldıkları oyların daha yükseğini alacaklarını öne süren Mete, sözlerini şöyle tamamladı:

“2024 yerel seçimlerde de Marmaris ve Muğla’da gereğini yapacağız. Turizmin başladığı bir anda şurada hala kum yığınlarının çakıl yığınlarının, dozer kepçelerin çalışmasına müsaade etmeyeceğiz. Böyle beceriksiz bir yönetimin bu turizm kentlerini yönetmesine 2024 yılında da dur diyeceğiz.”

Konuşmasının ardından vatandaşların fotoğraf isteklerini kırmayan Mete, lokma ikramında bulundu.

Selimiye Mahallesi’nde vatandaş buluşması programına katılan Mete, onlarla hasbihal etti taleplerini dinledi. Bayır Mahallesi’nde düğüne katıldı, ardından hasta ziyaretinde bulundu.

Mete’ye seçim çalışmasında, AK Parti Marmaris SKM Başkanı Anıl Berk ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141