• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Menteşe’de 64 Genç CHP’ye Üye Oldu

Menteşe’de 64 Genç CHP’ye Üye Oldu
CHP Menteşe İlçe Gençlik Kollarının çalışması sonucunda 64 genç CHP’ye üye oldu.

 

 

 

 

 

 

 

CHP’ye üye olan gençlerin rozetleri pandemi kuralları çerçevesinde takıldı.

 

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 64 genç Cumhuriyet Halk Partisine üye oldu. CHP’ye üye olan gençler için rozet tama töreni düzenlendi. Törene CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin, Suat Özcan, Mürsel Alban, Burak Erbay, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş katıldı.

CHP Menteşe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feriştah Atasever Kaşıkçı “ Menteşe’de alan çalışmalarımıza ağırlık verdik. Parti Meclis üyemiz ve il başkanımızın katılımlarıyla 7 etaplık bir çalışma gerçekleştirdik. Pandemi döneminde parti içi çalışmalarımızı arttırdık. Gençlik kollarımız bir il başkanı, ilçe başkanı, milletvekili ve belediye başkanı çalışma yaptı. 250 kişiden oluşan CHP Menteşe Gençlik gönüllümüz var.  54 arkadaşımıza rozet takmak için buradayız. Bize haftaya Pazar seçim olacak deseler CHP Menteşe Gençlik Kolları olarak seçime hazırız” dedi.

CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak “ Gençlik kollarımız çalışmalarına başladı. Gençlik kolları başkanım ve ekibi büyük çaplı bir çalışma gerçekleştirdi. Menteşe’de genç arkadaşları partimize kazandırdılar. Partimize katılan arkadaşlara çok büyük görevler düşüyor” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün “ CHP Dünya’da bu kadar uzun zamandır kuruluştan beri ayakta kalan bir organizasyon.  Bunun en büyük nedeni Mustafa Kemal Atatürk ve onun düşünceleri. Bizim çıkış noktamız Mustafa Kemal Atatürk. Bu olağan üstü bir zenginlik ama aynı zamanda büyük bir sorumluluk.  Gençlik kollarının, kadın kollarının, il çe ve il yönetimlerinin, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının kendilerine ayrılan ana konularda partinin ilkeleri çerçevesinde Muğla’ya ve Türkiye’ye hizmet etmektir. Türkiye’de ki en büyük sorunları artık siz gençler daha iyi biliyorsunuz.  Kişisel kırgınlıkları ve küskünlükleri bir kenara bırakarak hep birlikte yoldaş olmalıyız. Hep birlikte kol kola yürümemiz lazım. Hep birlikte seçim maratonuna yürümemiz lazım. Farklılıklarımız olabilir. Farklı bir biçimde düşünebiliriz. O farklılıklar bizim için zenginliktir. Partimiz ve ülkemiz için bir olmalıyız.

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu “ Genç arkadaşlarımıza partimize hoş geldiniz diyorum. Bugün arkadaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisine üye oldular. Cumhuriyet Halk Partisinin Avrupa Sosyal Demokrat Partilerden bir farkı vardır.  CHP Devrimci bir partidir. Bağımsız bir partidir. Antiemperyalist bir partidir. CHP 100 yıllık bir partidir.  Pandemi sürecinde CHP’li Büyükşehir Belediyeleri ve ilçe belediyeleri iktidarın yapamadığını yaptı.

 

Yapılan anketlerde başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımızın oy oranlarının arttığını görüyoruz. Bu yükselme devam edecektir. Türkiye’de artık AKP iktidarı ülkemizi yönetemez hale geldi. Bugün ülkeyi yöneten AKP’de yok olacaktır. Ülkeyi karanlığa sürükleyen iktidardan ilk seçimde hep birlikte kurtulacağız” dedi.

CHP Parti Meclis Üyesi Gizem Sayar Özcan “ Böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getiren gençlik kolları başkanıma teşekkür ediyorum.  Mevcut iktidarın en büyük çilesini çekenler gençler oldu. Artık Türkiye’de gençler gelecek endişesi yaşıyor. Üniversitelerden mezun olan gençler iş bulamıyor. Mevcut iktidar gençler üzerinde baskı yaratmaya çalışıyor.  Artık mevcut iktidarı değiştirme zamanı geldi. Bizim üstümüze düşen iktidarı değiştirmektir” dedi.

Konuşmaların ardından CHP’ye üye olan 64 gence rozetleri takıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141