• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Muğla 21 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Memleket Partisi Marmaris İlçe Kongresi Yapıldı

Memleket Partisi Marmaris İlçe Kongresi Yapıldı
Memleket Partisi Marmaris 1. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Kurucu Başkan Duran İlgün, “Biz hem genelde hem yerelde halkın çıkarına olmayan uygulamaları eleştireceğiz.” dedi.

 

 

 

 

 

Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi Siteler Mahallesinde bulunan bir otelde yapıldı. Seçimlere tek liste olarak girilen kongrede divan başkanlığını memleket Partisi Muğla İl Başkanı İbrahim Şimşek yaparken kullanılan 47 oyun tamamını alan Serdar Karaağaç ilçe başkanı seçildi.

‘’MEMLEKET PARTİSİ ÇIKIŞ NOKTAMIZ OLACAK’’
Kurucu Duran İlgün, tüm üyelere teşekkür eden konuşmasında;’’Partimizin 1. Olağan Kongresine hepiniz hoş geldiniz. İlçemizde ve bölgemizde yangın felaketleri hepimizi derinden üzdü. Geçmişimizi, doğal güzelliklerimizi, ormanlarımızı, canlılarımızı, çocuklarımızın geleceğini aldı götürdü. Üzüldük, çaresiz kaldık, çaresizlikten kahrolduk. Mücadelede milletimiz bir bütün oldu. Doğal afetlere karşı yeterli önlemlerin olmadığı, ekonomimizin çöktüğü, eğitim sistemimizin tökezlediği, işsizliğin had safhaya geldiği, hak, hukuk, adalet kavramlarının hiçe sayıldığı, milli değerlerimizin yok olduğu, sınırlarımızın yol geçen hanına döndüğü, küresel kapitalizmin esiri olunduğu bu ortamda çocuklarımızın geleceğini yeşertmek ve yeşil vatana sahip çıkmak için Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda maviyle buluşulması kaçınılmaz olmuştur. Bu nedenle diyoruz ki memleket, hak, hukuk, adalet, vicdan, başaracağız, büyüyeceğiz, halkça bölüşeceğiz ve geleceğimizi geri alacağız. Memleket Partisi çıkış noktamız olacaktır. Hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum, tekrar hoş geldiniz diyorum.” dedi.

‘’PARTİMİZE KATKI VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ’’
Memleket Partisi İlçe Başkanı Serdar Karağaç; ‘’11 Haziran tarihli yazıyla görevlendirilen Kurucu İlçe Başkanımız ve yönetim kurulumuz bu tarihten itibaren çalışmaya başlamış ve partimizin üyelik çalışmalarına hız vermiştir. İlçe binamızın yeri bulunmuş, ilçe binamız ile ilgili her türlü ofis mobilyaları ve araç gerek gönül dostlarımızın katkısıyla sağlanmıştır. İlçe Başkanlığımızın açılışı ile ilgili çalışmalar yapılmış, il başkanlığımızın açılışına eşlik edilmiştir. 28 Haziran 2021 tarihinde Genel başkanımız sayın Muharrem İnce’nin katılımlarıyla ilçe binamızın açışını törenini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İlçe binamızın açılışına müteakiben sayın genel başkanımız esnaf ile buluşmuş, halkımızı ziyaret etmiştir ve oldukça da memnun bir şekilde ilçemizden ayrılmıştır. Yönetim kurulumuz kendi içerisinde görev dağılımı yapmış, 2 haftalık süreçlerde yönetim kurulu toplantılarımız düzenli olarak gerçekleştirilmiştir. Bu toplantılarda yapılan çalışmalar değerlendirilmiştir. Yapılacak işlerle ilgili kararlar alınmıştır. Esnaf ziyaretlerinde bulunulmuştur, Kurban Bayramı’nda ilçe binamızda bayramlaşma gerçekleştirilmiştir.

İlçemizde yaşanan yangın felaketinde yönetim kurulu üyelerimiz yangın ile mücadele çalışmalarına iştirak etmişlerdir. 4 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan felaketi yerinde görmek ve izlenimlerde bulunmak üzere sayın Genel Başkanımız ilçemizi ziyaret etmiştir. Sayın genel başkanımıza il başkanımız ve ilçe başkanımız eşlik etmişlerdir. Daha sonra ilçe başkanlık binamızda sayın genel başkanımız bir basın toplantısı düzenlemiştir. Ve bu izlenimlerin ana noktası olarak ta ‘’yangın felaketinde devleti değil, milleti gördüm’’ açıklaması yapmıştır. Bu yaşanan felaket hepimizi derinden üzmüştür. Ders çıkarılması gereken çok şey vardır. 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak olan 1. Olağan Kongremiz için gerekli hazırlıklar yapılmıştır. Çalışmalarımıza katkı veren herkese, başta genel başkanımıza, genel merkez yöneticilerimize, il başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, üyelerimize ve partimize gönül veren herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU
Serdar Karaağaç  Başkanlığında oluşturulan ilçe yönetimde Sergen Akgül, Halil Atlı, Ali Ulvi Avanoğlu, Nedim Ayhan, Cihan Bayri, Emrah Kaymaz, Birgül Koçer, Ahmet Oğul, Kamil Taşkın, Mürvet Toprak, Belma Uğur, Barış Ünlü, Oktay Ünlü ve Aysun Bahar Yılmaz yer aldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141