• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Memleket Partili Karaağaç: Marmaris’e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım zamanıdır

Memleket Partili Karaağaç: Marmaris’e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım zamanıdır
Deprem bölgesindeki dönen, Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Ecz. Serdar Karaağaç bir basın açıklaması yaptı.

Memleket Partili Karaağaç: Marmaris’e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım zamanıdır

 

 

 

 

 

Deprem bölgesindeki dönen, Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Ecz. Serdar Karaağaç bir basın açıklaması yaptı. 

serdar-karaagac-002.jpg

Başkan Karaağaç: "Ben ve arkadaşlarım, bu büyük felaketin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine gittik. Marmaris halkına şükranlarımı sunuyorum. Şimdi de sıra Marmaris’e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım zamanıdır."

 

Başkan Karaağaç; "Yaşadığımız büyük afet sırasında kesintisiz haber akışı sağladığınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu zamanlarda ben ve Partimizin hiçbir üyesi yardım kolisi taşıma görüntüleriyle sizleri meşgul etmek istemedik. 

Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi kültürüyle yetişmiş olan bizlere yakışanın bu olduğunu düşünüyorum.

Deprem bölgesine yapılan yardımlar için duyarlı Marmaris halkına şükranlarımı sunuyorum. Şimdi de sıra Marmaris’e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım zamanıdır. Tesislerinin kapılarını açan turizmci dostlarımıza, ihtiyaç malzemesi yardımında bulunan hemşehrilerimize, destek sağlayan kamu görevlilerimize ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. 

İhtiyaçların belirlenmesinde ve yardım malzemelerinin toplanması için tek ve doğru adresin TC Marmaris Kaymakamlığı olduğunu hatırlatmak isterim. Başka kanallardan gelen taleplere itibar edilmemesini dilerim. 

Memleketlerini terk etmek zorunda kalan değerli vatandaşlarımız, öncelikle Marmaris’imize hoş geldiniz. 1999 Gölcük depreminde pek çok arkadaşını kaybetmiş ve çocukluk hayatımın geçtiği yerlerin yıkıldığını görmüş bir dostunuz olarak çektiğiniz sıkıntıyı yakından hissedebiliyorum. Vefat eden yakınlarınız için Allah’tan rahmet, yaralılarınız için acil şifalar diliyorum. Sizlere de geçmiş olsun diyorum. Hayatlarınızın akışının en kısa zamanda normale dönmesini temenni ediyorum. O zamana kadar bizim misafirimizsiniz. 

Ben ve arkadaşlarım, bu büyük felaketin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine gittik. Orada yaşananları maalesef gözlemlemek durumunda kaldık. Bu yaraları sarmak kısa vadede halledilebilecek bir durum değil. Uzun soluklu çalışmalar, soğukkanlılık, sabır, akıl, bilim ve dayanışma ile belki bir nebze hafifletilebilecek. Deprem bölgesi ile ilgili gözlemlerimizi ve fikirlerimizi detaylı olarak ve faydalanılabilir umuduyla daha sonraki günlerde paylaşacağız." Dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141