Meclis Toplantısı

Meclis Toplantısı
Tonoz ücretinin belirlenmesi 2. Oturuma kaldı

Tonoz ücretinin belirlenmesi 2. Oturuma kaldı

Marmaris Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısında görüşülen Yat limanında tonozlara bağlanacak tekneler için belediyenin alacağı ücret konusu 11 Şubat günü yapılacak 2. Oturumda karara bağlanacak. 

 

Marmaris Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı ilk oturumu dün yapıldı. 3 Gündem maddesinin görüşüldüğü ilk oturumda Yat limanında tonozlara bağlanacak teknelerden alınacak ücret konusu Bütçe Komisyonuna havale edildi. 

Bütçe komisyonun konuyla ilgili hazırlayacağı rapor 11 Şubat günü yapılacak 2. Oturumda karara bağlanacak. 

Dün yapılan Meclis toplantısında görüşülen bir başka gündem maddesi ise 5620 Sayılı Yasaya göre sürekli işçi kadrosundaki 5 İşçi ve Temizlik İşçisi kadrolarının iptali konusu oldu. Toplantıda görüşülen bir başka konu ise Norm kadro fazlalılığı olması nedeniyle Belediye Meclis kararı ile dondurulan Zabıta Komiser Yardımcısı kadrosu görüşülerek iptal edilmesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum