• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • Muğla 8 °C
  • İzmir 8 °C
  • Aydın 10 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Marmaris’te Azmak Deresine düşen araçta 2 genç kız yaşama veda etti

Marmaris’te Azmak Deresine düşen araçta  2 genç kız yaşama veda etti
Haber: Ali Gündoğan

Marmaris’te, Azmak deresine düşen lüks otomobilde sürücü ve ön yolcu sağ kurtulurken arka da oturan iki genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

Olay, 29 Ocak 2023 günü saat 01.35 sıralarında Sarıana Mahallesi 22 sokak Azmak Deresi yolunda meydana geldi. Öğrenilen bilgilere göre; M.B.(29), S.C. (30) kız arkadaşları Ceren C.(23) ve Övgü K. (27) Yat Limanı’nda bir restoranda doğum günü partisine katıldı. Kutlama sonrası mekândan ayrılarak Sarıana Mahallesi’nde park ettikleri lüks otomobile doğru yürüyerek gitti. M.B., 01 AFF 068 plakalı otomobilini çalıştırarak arkadaşlarıyla birlikte yola çıktı. 30 metre gitmeden aracının direksiyon hâkimiyetini kaybeden M.B. önce kaldırıma çıktı ardından ahşap bariyerleri kırarak Azmak Deresi’ne düştü.

 

 

YUNUS POLİSLERİ VE VATANDAŞ KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

 

Yat Limanı girişinde bulunan motosikletli yunus polis timleri kaza yerine geldi. Polis ve vatandaşlar, 112 ihbar acil ihbar hattını aradı. Otomobilden kendi imkânlarıyla çıkan sürücü M.B. ve arkadaşı S.C. içeride kız arkadaşlarının olduğunu söyledi. Polis, itfaiye ve sahil güvenlik ekibi talep etti. Yunus polisleri Deniz Ticaret Odası önünde bulunan urganları aldı. Kurtarmak için dereye atlayan bir kişi otomobile bağladı. Çevrede bulunan vatandaş ve polisten oluşan yaklaşık 50 kişi otomobili çıkarmak için seferber oldu. Arka koltukta baygın vaziyette bulunan 2 kadın çıkarılarak gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. İşsiz oldukları öğrenilen Ceren C. Ve Övgü K.  yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis tarafından gözaltına alınan sürücü M.B.’nin yapılan doktor kontrolünde 3,79 promil alkollü olduğu tespit edildi. Nöbetçi Savcı talimatıyla sürücü M.B. ve ön koltukta oturan S.C. gözaltına alındı.

 

GÜVENLİK KUVVETLERİ CAN DERDİNDE VATANDAŞ ÇEKİM

 

Şahısları kurtarmak için polis, duyarlı vatandaşlar, itfaiye sahil güvenlik ekipleri seferber olurken bazı kişilerin olayı cep telefonu ile çekmek için yarıştığı görüldü. Polislerin bir çok kez dağılın uyarılarını dinlemeyen kişiler film gibi yaşanılanları çekip izledi. Alkollü oldukları görünen kimi kişiler polis tarafından zorla uzaklaştırıldı. Gelen özel çekici itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle dereden çıkarılarak otoparka çekildi. Polis olay inceleme ekipleri yaptıkları inceleme ve fotoğraflama sonrası ayrıldı.

 

İddialarla ilgili soruşturma devam ediyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141