• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • Muğla 11 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

MARMARİS VİCE CİTY ÇEKİMLERİ 15 EKİMDE BAŞLIYOR

MARMARİS VİCE CİTY ÇEKİMLERİ 15 EKİMDE BAŞLIYOR
Yapımcı Coşkun Meriç, Marmaris’te

Yapımcı Coşkun Meriç, Marmaris’te bir güvenlik şirketi sahibi ailenin gerçek yaşantısı, başlarından geçen olaylar ve mülteciler, orman yangınları, kadına şiddet, hayvan hakları gibi toplumun kanayan yarası olan konular ve bunlarla mücadeleyi ele alan macera, aşk ve entrika dolu dizi çekimi için kolları sıvadı.

 

Türkiye Turizm Spor ve Sağlık Derneği’nin katkıları ile 120 bölüm olarak planlanan Marmaris Vice City dizisinin çekimleri 15 Ekim’de Marmaris’te başlıyor. Dizi ayrıca vereceği sosyal mesajlar ile dikkat çekecek. Dijital platformlarda yayınlanması planlanan dizin çekimlerinin yüzde 80’i Marmaris’te yapılacak. Bunun yanında ayrıca Fethiye, Bodrum, Dalyan ve Datça’da da çekimlerinin yapılması planlanıyor.

Yönetmenliğini İsmail Güneş’in üstlendiği “Marmaris Vice City” dizisi yapımcısından yönetmenine, senaristinden set ekibi ve tüm oyuncularına kadar herkes gönüllü olarak yer alıyor. Çekimleri 15 Ekim’de başlanacak olan dizinin yapım, yönetim ve oyuncu kadrosunun büyük bölümünün Marmarisli olduğu dizinin ayrıca sinema çekimi de yapılması düşünülüyor.

Macera, aşk ve entrikalarla süslü aksiyon dolu ve toplumun içini acıtan konuları ele alacak olan “Marmaris Vice City” farkındalık oluşturmayı ve izleyicilere farklı bakış açıları sunarak bilinçlendirmeyi hedefliyor. Her yaş gurubunun izleyebileceği dizi, gelenek ve göreneklerimize bağlı bir aile dizisi olma özelliği taşıyor. Olayları yaşayan gerçek kişilerin yer alacağı dizide ayrıca gerçek yaşanmış ve yaşanmakta olan gerçek yaşam hikayesi ele alınacak. Dizinin senaristliği Mürşit Ağa Bağ ve genel koordinatörlüğünün Yenay Baştuğ üstleniyor. Toplam 40 kişilik oyuncu kadrosundan oluşan dizide özellikle Marmaris’in doğal güzelliklerini de yer verilecek.

 

Coşkun Meriç: Amacımız, farkındalık oluşturmak

Dizi hakkında açıklamalarda bulunan yapımcı Coşkun Meriç, “ Dizide dünyada yaşama hakkı olan mültecilerin Yunanistan tarafından botlarının batırılması geri itilmesi ve Türk ekiplerinin kurtarma çalışmaları ve bakış açıları dramaları da işlenecektir. Ülkemize gelen turistlere esnafımızla birlikte güven veren bir dost misafirperver ülke olduğumuzu gösteren hissettiren bir toplumu işleyeceğiz.

Ayrıca deniz kirliliği, çevre kirliliği, orman yangınları, kadına şiddet ve doğayı koruma temaları işlenecektir. Bütün bunların dışında gençlerin alkol ve sigara gibi kötü alışkanlıklar batağından çıkarılıp spora yönlendirilmesi ile ilgili sosyal mesajlarda dizi gündeminin önemli bir konusu olacak. Bunun yanında turizmde özel güvenlik personeli olarak çalışan kişilerin iş hayatından alıntılar yapılacak; traji komik hikaye, sosyal ve eğitici mesajlar verilecektir.

 

“Bölgemizin Tanıtımına Büyük Katkı”

Dizinin dijital platformlarda yayınlanarak dünyada büyük bir seyirci kitlesi ile buluşacağını söyleyen Meriç, “Başta Avrupa olmak üzere bir çok ülkenin insanlarının ülkemizi merak edip ziyaret etmesini sağlayacağımıza yürekten inanıyoruz.

Türkiyemiz; Muğla, Marmaris, Bodrum, Fethiye, Kuşadası gibi bir çok alanda çekimi yapılacak olan bu dizi ile Ege Bölgesi’nin turizmini 12 ay ayağa kaldırabilecek tanıtım donanıma sahip olacaktır. Bu dizi belediyelerimiz, devletimiz ve TUVGEF derneğinin katkıları ile Türkiyemizin tanıtımına, sağlık ve spor turizminin gelişmesine büyük katlı sağlayacaktır.

Ege Bölgesinde yaklaşık 20 milyon kişi turizmden doğrudan veya dolaylı ekmek yediğinin bilincindeyiz. Bu vesile ile sezonu kısa olan bu bölgenin sonbahar ve kış turizmine de katkı sağlayacağını umuyor ve bu diziyi de devletimizin ve mevcut belediyelerimizin katkıları olacağına destekleyeceğine inanıyoruz.”dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141