Marmaris TÜGİK’te Gücünü Artırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlenen TÜGİK (Türk Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu) 7. Olağanüstü Genel Kurulu, Marmaris adına gurur verici gelişmelere sahne oldu.

Genel kurulda Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faik Caner Torunoğulları ile Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Erdemir, TÜGİK Yönetim Kurulu’na seçilerek Marmaris’i ulusal düzeyde temsil etme görevini üstlendi.

Aynı genel kurulda Mustafa Kemal Huz, Meral Tuncer ve Ali Toksoy ise TÜGİK Yüksek İstişare Kurulu’nda görev alarak Marmaris’in bu önemli platformdaki temsil gücünü artırdı.
Uzun yıllardır TÜGİK Başkanlığı görevini yürüten Erkan Güral, genel kurulda görevini Arda Yurtsever’e devretti.

Güral’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken, yeni başkan Yurtsever’e başarı dilekleri iletildi.

Marmaris’ten seçilen isimlerin TÜGİK’in üst yönetiminde yer alması, kentin genç girişimci vizyonunun ve iş dünyasındaki etkinliğinin Türkiye genelinde daha güçlü şekilde temsil edilmesi açısından önemli bir kazanım olarak değerlendirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.