• BIST 9474.29
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Marmaris Gençlik Spor, Dalaman Belediyespor'a 2-0 Yenildi

Marmaris Gençlik Spor, Dalaman Belediyespor'a 2-0 Yenildi
Muğla Süper Amatör Futbol Ligi B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Marmaris Gençlik Spor, 7 kişi tamamladığı karşılaşmada lider Dalaman Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.

Maçtan sonra futboldan çok, ev sahibi ekibin 4 oyuncusuna kırmızı kart gösterirken, rakibini yumruklayan konuk takımın futbolcusunu sahada tutan, bariz ofsayt pozisyonunda atılan golü geçerli sayan hakem konuşuldu. 
Marmaris Gençlik Spor, Muğla Süper Amatör Futbol Ligi B Grubu’nun 3. haftasında lider Dalaman Belediyesi Gençlik Spor’la karşılaştı.

Marmaris İlçe Stadı’ndaki maça konuk ekip daha atak başladı..

11. dakikada kullandığı serbest vuruşta şutu direkten dönen Sergen, 21’de Özgür’ün ara pasını iyi değerlendirdi, topu karşı karşıya kaldığı kaleci Mehmet’in sağından filelere gönderdi: 0-1
Marmaris takımı, mağlup duruma düştükten sonra oyundaki üstünlüğü ele geçirdi. 27’de Zeynel, Dalaman kalesinin filelerini havalandırdı, ancak hakem yardımcısının ‘ofsayt’ uyarısıyla golü vermedi. İlk yarı 1-0 bitti. 
HAKEM KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU
Marmaris Gençlik Spor, ikinci yarıya çok daha baskılı başladı, tribünler beraberlik hatta galibiyet golünü beklerken bu kez hakem devreye girdi. 58. dakikada Dalamanlı futbolcu mücadeleye girdiği rakibini yumrukla yere indirdikten sonra ‘nasılsa kırmızı göreceğim’ düşüncesiyle saha dışına, yedek kulübesinin önüne gitti. Bu sırada yeşil zeminin üzeri elektriklendi, taraflar birbirleriyle söz dalaşına girdi, itişti. Ortalık sakinleşince hakem, siyah-beyazlı futbolcular ve teknik heyet ile taraftarları öfkelendiren bir karar verdi, gerginliğin fitilini ateşleyen futbolcuya sarı kart gösterdi.  

4 KIRMIZI KART ÇIKTI
Aynı hakem, 62. dakikadaki bir kontratakta topla buluşan konuk takımın oyuncusuna sert giren Burak’ı af etmedi, kırmızı kartını çıkardı. Siyah-beyazlılar, 10 kişi kalmalarına rağmen beraberlik golü için yüklenirken hakem bir kez daha sahneye çıktı, kırmızı kartını bu kez yine bir faul pozisyonu sonrası Devrim için kullandı. 9 kişiyle mücadeleye devam eden ev sahibi, karşı kale önünde gol ararken, en az 5 metre mesafeyle ofsayt pozisyonundaki Dalaman’ın 10 numarası Özgür, atılan uzun pasta topu filelerle buluşturdu. Tüm itirazlara rağmen hakem gol kararı verince aradaki fark ikiye çıktı: 0-2 
Bu arada saha ve tribünlerdeki kızgın atmosfer de katlandı.  Hakem, itirazları da kırmızı kartla cezalandırdı, 90’da Batuhan’ı, 90+4’te ise Semih’i oyundan attı. Karşılaşmayı 7 kişi tamamlayan  Marmaris Gençlik Spor, sezonun ilk yenilgisini aldı, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.  Bu sonuçla, 4 puanda kalan Marmaris ekibi, sıralamasında 3.lüğe gerilerken, lider Dalaman Belediye Gençlik Spor puanını 7’ye çıkardı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141