• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

MARMARİS ESNAFSPOR GOL OLDU, YAĞDI: 7-0

MARMARİS ESNAFSPOR GOL OLDU, YAĞDI: 7-0
Geçtiğimiz pazar günü,Marmaris Şehir Stadında Marmaris Esnaf Spor, Karaçulha sporu ağırladı.

Mücadeleye hızlı başlayan Marmaris Esnaf Spor,11. dakikada Murat'ın ceza sahası içinde düşürülmesi üzerine penaltı kazandı.Penaltıyı düşürülen Esnafspor lu futbolcu Murat kullandı ve Marmaris Esnaf Spor'u, Karaçulha Spor karşısında 1-0 öne geçirdi.22.dakikada Esnaf Sporlu selim in ,rakip takımın kalecisi tarafından düşürülmesi üzerine, Esnafspor ikinci penaltıyı kazandı ve rakip takımın kalecisi kırmızı kartla atıldı ve rakip takım 10 kişi kaldı. Kazanılan penaltıyı yine Murat kullandı ve Marmaris Esnaf Sporu 2-0 öne geçirdi.İlk yarı bu sonuçla bitti.

 

10 kişi kalan Karaculhaspor,Marmaris Esnaf sporun etkili akınları karşısında pek fazla direnemedi ve 53-65-89.dakikalarda Ulaş'ın, 75.dakikada İlhan'ın, 79. dakikada Deniz in gollerine engel olamadı ve mücadeleyi, Marmaris Esnaf Spor 7-0 kazandı.

Geçen sene 2. Amatör kümede mücadele eden ve şampiyon olan,bu sene 1.Amatör kümede mücadele eden ve ilk karşılaşmasında Karaçulha sporu 7-0 yenen,2014-2015 futbol sezonunda şampiyon olup, gelecek sene Süper Amatör küme de mücadele etmeyi hedefleyen Marmaris Esnaf Spor,bilindiği gibi,Amatör ruh içinde mücadele eden,takımın tamamı Marmaris'te yaşayan gençlerden kurulmuş olan bir takım.

 

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı,Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı,Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu danışma kurulu üyesi,Marmaris Esnaf Spor Onursal Başkanı Şükrü AYYILDIZ şunları söyledi;

Öncelikle Başta Hocamız ve Futbolcularımız olmak üzere tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz pazar günü, Marmaris Esnaf Sporlu gençlerimiz,yine yüzümüzün akı oldular,onlara güvenmekle ne kadar doğru yaptığımızı tekrardan bizlere gösterdiler ve Marmarisimize, Marmaris Esnaf Spora yakışır bir galibiyet aldılar.

 

Marmaris Esnaf Spor,Marmaris te yaşayan gençlerden kurulu bir takımdır.Bu demektir ki,Benim Esnaf ve Sanatkarımın, Marmaris'te yaşayan vatandaşlarımın çocukları,torunları bu başarıya imza atıyorlar.Bu çocuklar bizim çocuklarımız, geleceğin Belediye Başkanları,Geleceğin Esnafları. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Olarak,Gençlere her zaman önem verdik.Gençlerimize değer ve destek verildiği zaman,bizim çocuklarımız Marmaris ismini,en iyi yerlere taşıyabiliyorlar. Yeter ki onlara güvenelim,onlara destek verelim.

 

AYYILDIZ; "Karaçulhaspor maçında kapalı ve misafir takım türübünlerini dolduran tüm spor severlere ve Esnaf ve Sanatkarıma canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Futbolcularımızı yalnız bırakmadılar ve onlara destek verdiler. 

Bu  hafta Cumartesi günü,Ölüdeniz Spor ile deplasmanda 2. Maçımıza çıkıcaz. Ben inanıyorum ki,Gençlerimiz ikinci maçların da da Marmaris İsmini en iyi şekilde orada temsil edecekler ve yapabilecekleri en iyi şeyleri yapıp, güzel bir sonuçla Marmaris'e dönecekler diyerek sözlerine son verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141