• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

MARMARİS CHP NEREDEN NEREYE?

MARMARİS CHP NEREDEN NEREYE?
  Önceki dönem Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar: ”CHP’yi Marmaris’te sıfırdan yüzde 57’ye çıkardık ama!..”

 

 

 

 

 


              
                Muharrem İnce Genel Başkanlığında kuruluşunu tamamlayan Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanlığı; 1. Olağan Kongresini, önceki gün (13 Ağustos 2021) Premier Nergis Beach Hotel’de yaptı.
                Tek liste ile gidilen kongrede sonucu: Parti üyelerinin mutabakatıyla Kurucu yönetimde başkan yardımcısı olan Serdar Karaağaç Başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda; Sergen Akgül, Halil Atlı, Ali Ulvi Avanoğlu, Nedim Ayhan, Cihan Bayri, Emrah Kaymaz, Birgül Koçer, Ahmet Oğul, Kamil Taşkın, Mürvet Toprak, Belma Uğur, Barış Ünlü, Oktay Ünlü ve Aysun Bahar Yılmaz yer aldı.

20210813-153538.jpg
                Belediye Başkanıyken 2019 yerel seçimleri öncesinde yeniden aday gösterilmeyince, ekibiyle birlikte CHP’den istifa eden ve sonrasında Memleket Partisi oluşum sürecinde Muharrem İnce’ye destek veren önceki dönem Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, kongrede yaptığı konuşmada;  “Bu yeni oluşumda Muğla ve Marmaris’in özelinde çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Özel yaşamımızda veya kamu görevinde insanların yönetime talip olduğu şahıs ekip siyasi partiler olarak bir tablo vardı. Ben sadece geriye dönük,  yıl 1999 Cumhuriyet Halk partisinin ülke genelinde barajı aşamadığı dönemde gelen talep üzerine arkadaş grubumuzla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerde temsil edilmesi adına bu bölgede yarışa gittik. Ne yazık ki seçimi kaybetmekle beraber 3. Parti olarak bu yarıştan çıktık ve yüzde19 - 20 gibi bir oy aldık. Kısa süre içerisinde 2002 yılında yapılan genel seçimlerde yüzde 41’le Cumhuriyet Halk Partisi’ni Marmaris’te 1. Parti yaptık. Akabinde de 2004 yılındaki ilk yerel seçimlerde onlarca yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni Marmaris’te yüzde 57 ile iktidar yaptık. Geride bıraktığımız 3 dönem içerisinde partimizin belirlemiş olduğu ilkeleri tüzüğü almış olduğumuz ahlak ve terbiye gereği yerine getirdiğimizi çok iyi biliyorum.
                Bugün ülkenin genel siyasi yapısına baktığımız zaman hakikaten milyonlarca vatandaşımızın değerlendirdiği gibi bizler de Türkiye’nin geleceğiyle ilgili, endişe içinde olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu arada ihtiyaç gereği ortaya çıkan en son cumhurbaşkanı adayımız olarak halkın huzuruna çıkmış olan genel başkanımız sayın Muharrem İnce’nin beklentileri doğrultusunda, sorumsuz davranmayı bir kenara bırakıp, kendimizi sorumlu hissederek bölgemiz adına sayın Muharrem İnce’nin kurmuş olduğu Memleket Partisi bünyesinde toplandık.
             Hak hukuk adalet demokrasi adına geçmişte olduğu gibi mücadelemize şimdiden sonra da devam edeceğiz.” dedi. AjansCANKA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141