Manisa'da 2. Hemşehri Dernekleri festivali yapılacak
Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, 1-11 Ekim'de Hemşehri Dernekleri Festivali'nin yapılacağını bildirdi.
Ustamehmetoğlu, Manisa Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen basın toplantısında, festivalin Manisa Belediyesi'nin katkılarıyla Kent Konseyi'nin organizatörlüğünde gerçekleştirileceğini belirtti.
Ustamehmetoğlu, şunları söyledi:
"Bu yıl festival tarihini öne aldık ve mekan olarak da Cumhuriyet Meydanı'nı seçtik. Bizler farklı illerden gelerek Manisa'da yaşayan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan, onların kültürlerini yansıtacak etkinlikler yapmalarından dolayı mutluyuz. Hepimiz Manisa'da yaşıyoruz. Bir arada olmanın sevincini paylaşıyoruz."
Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ise birlikteliklerden doğan güzel işlerin önemini vurgulayarak, kaynaşma ve paylaşmanın arttığı güzel bir festival haftası yaşanacağını kaydetti.
Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.