Manisa polisi yangın tatbikatı yaptı

Manisa polisi yangın tatbikatı yaptı
(Fotoğraflı)

Manisa Emniyet Müdürlüğünde personele yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Sivil Savunma Bürosu ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelinin ortaklaşa düzenlediği tatbikatta, polisler yangında alacakları tedbirler konusunda bilgilendirildi.

Yangın söndürme tüplerinin kullanımının da öğretildiği çalışmada, polisler emniyetin bahçesinde yakılan ateşi yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederek söndürdü.

Tatbikatın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Emniyet Müdürü Yunus Çetin, şunları söyledi:

"Polisler olarak günün 24 saati, haftanın 7 günü Manisamızın asayiş ve huzuru için çalışıyoruz. Yangınlar, kazalar gibi bir çok üzücü hadiseye en önce ulaşanlar arkadaşlarımız oluyor. Polisimizin bu tip durumlarda nasıl davranacağını bilmesi çok önemli. Yapacağımız ilk müdahaleler can ve mal kaybının önüne geçilmesini sağlayacaktır. Bu çalışmaları faydalı buluyorum. Bundan sonra da Polisin görev başarını sağlayacak çalışmalar devam edecektir. Çalışmaya katılan ve destek verenlere teşekkür ediyorum."

Muhabir: Turgay Duyar
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.