• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 9 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 World Luxury Awards’ta

Mandarin Oriental, Bodrum 2021 World Luxury Awards’ta
Dört Ödülün Sahibi OlduMandarin Oriental, Bodrum 9 Ekim 2021’de gerçekleştirilen ve uluslararası ölçekte sektörün en
 

Mandarin Oriental, Bodrum 9 Ekim 2021’de gerçekleştirilen ve uluslararası ölçekte sektörün en prestijli ödüllendiren biri olarak kabul edilen 2021 World Luxury Awards ödül töreninde toplamda dört ödüle layık görüldü.

 

Mandarin Oriental, Bodrum, hizmet vermeye başladığı 2014 yılından bu yana, sektörün en saygın ödüllerinin sahibi olarak başarısını sürdürüyor. Yeşil ile mavinin buluştuğu lüks resort’ta; birçoğu sonsuzluk havuzunu içinde barındıran oda, daire, süit ve villalar, iki eşsiz kum plajı, dünya mutfaklarından muhteşem lezzetler sunan restoran ve barların yanı sıra, hem ruhu hem vücudu dinlendiren ödüllü The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum bulunuyor.

 

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, konuyla ilgili düşüncelerini, “Muhteşem bir ekibin yüksek hizmet kalitesine adanmış özverisinin bu gibi seçkin ödüllerle taçlandırılması bize tarifsiz bir gurur ve mutluluk yaşatıyor. Misafir memnuniyetinde ve deneyiminde üstün çaba göstererek Mandarin Orieantal, Bodrum markasını yaratan tüm ekibime içtenlikle teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki başarılarımız her daim artacak ve Ülkemizi global alanda en üst düzeyde temsil etmeye devam edeceğiz.” sözleriyle dile getirdi.

 

2021 World Luxury Awards’da Mandarin Oriental, Bodrum’un aldığı ödüller:

 

Mandarin Oriental, Bodrum

  • Türkiye’deki En İyi Lüks Düğün Destinasyonu

The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum

  • Bölgesel Seviyede En İyi Lüks Resort Spa’sı

Blue Beach Club & Bar:

  • Türkiye’deki En İyi Akdeniz Mutfağı

Mandarin Bar:

  • Avrupa’daki En İyi Eşsiz Lüks Deneyim

 

 

 

2006 yılında kurulan World Luxury Hotel Awards, lüks otel endüstrisindeki başarının zirvesi olarak kabul ediliyor ve uluslararası bilinirlik, güven ve statüyü beraberinde getiriyor. Her yıl ödül alan lüks oteller 300 binden fazla gezginin oyuyla belirleniyor.

 

Mandarin Oriental, Bodrum Hakkında

Mandarin Oriental, Bodrum; Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlanıyor. Otel 100 yıllık zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir yamaç üzerinde, bölgedeki en geniş ve ferah konaklama alanına sahip olup, tamamı teras veya balkona, belirli bir kısmı ise özel bahçe ve sonsuzluk havuzuna sahip oda, tam donanımlı ve özel mutfaklı apartman dairesi, süit ve villa olmak üzere toplam 132 adet konaklama ünitesinden oluşmaktadır. Yenilikçi ve gastronomik mutfağın sergilendiği restoran ve barlara ek olarak, 2.700 m2 üzerine kurulmuş Spa merkezi, grubun ödüllü spa konseptini Mandarin Oriental’a özgü holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sunmakta. Ayrıca çeşitli etkinlikler için uyarlanmış etkinlik alanları, kum plajları ve geniş bir alana yayılmış dinlenme imkanlarıyla resort, stili ve kişiselleştirilmiş lüksü bir araya getirerek dinlenmek isteyen gezginler için kusursuz bir kaçış noktası haline gelmiştir.

 

Mandarin Oriental Hotel Group Hakkında

Mandarin Oriental Otel Grubu dünya çapında birçok lüks otel, resort ve rezidansların ödül almış sahibi ve işletmecisi. Asya’daki köklerinden doğarak dünyaca ünlü bir marka haline gelen grup, şu anda 24 ülke ve bölgede, her biri grubun Doğu kültürü mirasını ve kendine özgü aidiyet duygusunu yansıtan 35 oteli ve yedi rezidansı işletmekte. Mandarin Oriental, Jardine Matheson Grubu’nun bir üyesi olup, halihazırda yapım aşamasında olan birçok otel ve rezidansı bünyesinde barındırmaktadır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141