• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • Muğla 17 °C
  • İzmir 20 °C
  • Aydın 19 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

Maçın ardından

Maçın ardından
Fethiyespor Teknik Direktörü İpekoğlu:"Hakem golü iptal etmekle doğrusunu yaptı"- Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar:"Hakem Süleyman Abay'ın, adaletli, vicdanlı ve hakemlik kariyerine uygun bir şekilde davranmasını arzu ediyorum

PTT 1. Lig ekiplerinden Fethiyespor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, maçın son dakikalarında rakip takım lehine verilip daha sonra iptal edilen golle ilgili, "Hakem golü iptal etmekle doğrusunu yaptı. Kaleci degaj atarken belli bir mesafede bulunması gerekiyor" dedi.

İpekoğlu, sahalarında 0-0 berabere sonuçlanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fethiyespor taraftarlarına yağmurlu bir havada takımı yanlız bırakmadıkları için teşekkür etti.

İzleyenlere keyifli bir maç izletmeye çalıştıklarını ifade eden İpekoğlu, futbolcularını da saha içinde verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. Futbolcuların yağışlı hava nedeniyle ağırlaşan saha koşullarında çok iyi mücadele verdiklerini kaydeden İpekoğlu, "Samsunspor takımı son haftalarda inanılmaz bir çıkışta, play-off hedefi olan iyi bir kadroya sahip. Özellikle forvet hattında rakip takıma sıkıntı verecek oyuncu profilleri var. Tabii ki birkaç tane gol pozisyonu verdik ama ikinci yarı yaptığımız baskı sonucu golü bulmamız gerekirdi, olmadı" diye konuştu.

İpekoğlu, küme düşmeyi hak etmediklerini, ilerleyen haftalarda düşme potasının dışına çıkmayı hedeflediklerini dile getirdi. Engin İpekoğlu, maçın son dakikalarında rakip takım lehine verilip daha sonra iptal edilen golle ilgili ise şunları söyledi:

"Hakem golü iptal etmekle doğrusunu yaptı. Kaleci degaj atarken belli bir mesafe de bulunması gerekiyor. Hakem Allah'tan yanlışından döndü. Büyük ihtimalle yan hakem pozisyonu net olarak göremedi, tahminime göre de dördüncü hakemin uyarısıyla gol iptal oldu."

-"Gol ise goldür, değilse değildir"-

Samsuspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise çok keyifli bir maç olduğunu ve rakip takımı bu kadar iyi beklemediğini belirtti.

Fethiyespor'un uzun süredir mağlup olmadığını kaydeden Kalpar, iki takımı da oynadığı futboldan dolayı kutladı. Kalpar, "Biz 3. dakikada yakaladığımız pozisyonu gole çevirsek maça avantajlı başlayacaktık. Hemen arkasından Fethiyespor da benzer bir pozisyon yakaladı ama golü bulamadı" dedi.

Kalpar, maçın son dakikasında iptal edilen golün rakip takımın kalecisinden kaynaklandığını, faul yapmadıklarını dile getirerek şöyle konuştu:

"Mesafe bir hayli uzaktı ve ayaktan top çıktıktan sonra kendi oyuncumuza çarpıp gol oldu. Daha sonra yan ve orta hakem golü verdi. Ama sonra gol iptal edildi. Gol ise goldür, değilse değildir. Hakem neden önce verdi, sonra iptal etti. Hakemlere yakışmıyor. Hakem Süleyman Abay ile Samsunspor bu zamana kadar 20 maç oynamış, 1 maç kazanmış ve bu maçların büyük bölümü kaybedilmiş. Samsun'a karşı bir art niyeti varsa onu bilemiyorum. Abay'ın adaletli, vicdanlı ve hakemlik kariyerine uygun bir şekilde davranmasını arzu ediyorum. Bundan sonra Samsunspor maçlarını yönetirse aleyhimize değil, adaletli bir şekilde doğru kararlar vererek hakemliğini yapmasını isterim."

Muhabir: Utku Uçrak
Yayınlayan: H. İbrahim Uyar

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141