• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Muğla 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

LH Fethiye Belediyespor Maçının Tarihi 3.Kez Değişti!

LH Fethiye Belediyespor Maçının Tarihi 3.Kez Değişti!
ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un ligin son maçında

 

 

 

 

 

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı maçın tarihi 3.kez değiştirildi.

 

Federasyon maçın tarihini 4. defa değiştirmezse, iki takım 10 Mayıs Pazartesi günü karşılaşacak. İlk planlamalara göre iki takım 24 Nisan'da oynayacaktı. Bu maç önce 3 Mayıs'a, sonra 8 Mayıs'a ertelenmişti.

 

10 Mayıs Pazartesi günü, saat: 17.00'de LH  Fethiye Belediyespor HDI Sigorta Afyon’a konuk olurken, aynı gün ve aynı saatte İstanbul'da, küme düşme potasındaki İzmir takımı Petkim ise Bahçeşehir ile oynayacak. Fethiye deplasmanda Afyon'u yenerse,  Petkim de İstanbul'da Bahçeşehir'e yenilirse ligden Petkim düşecek. Fakat LH Fethiye Belediyespor, Afyon’a yenilirse, diğer maçın sonucu ne olursa olsun Fethiye Süper Lig'e veda edecek.

 

SÜPER LİG'DE BU HAFTASONU HİÇ MAÇ OYNANAMADI

 

Basketbol Süper Ligi'nde geçen haftasonu sadece 3 maç oynanabilmişti. Bu haftasonu için planlanan maçların ise tamamı farklı nedenlerle ertelendi.

 

Euroleague'deki play-off maçları, Pınar Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi 8'li finallerine katılacak olması ve pekçok takımdaki Covid vakaları nedeniyle bu hafta ligde hiçbir maç oynanamadı. Ayrıca bazı erteleme maçlarının tarihleri yine değiştirildi. Ertelenen maçların yeni tarihleri şöyle belirlendi:

 

* Fenerbahçe - Galatasaray 4 Mayıs

* Fenerbahçe - Anadolu Efes 7 Mayıs

* Gaziantep - Bahçeşehir 7 Mayıs

* Anadolu Efes - Darüşşafaka  9 Mayıs

* Bahçeşehir - Petkim 10 Mayıs

* HDI Sigorta Afyon - LHFethiye Belediyesi 10 Mayıs

* Pınar  Karşıyaka - Beşiktaş (tarihi belirlenmedi)

 

Kısıtlı bütçesine, dar kadrosuna ve Süper Lig'e son anda alınmasına rağmen mücadelesini son haftaya kadar inatla sürdürerek basketbol camiasının dikkatlerini Fethiye'ye çeken LH Fethiye Belediyespor’un hayati öneme sahip Afyon maçı öncesinde bu sezon ilk kez kampa girmeyi ve özellikle Corona tehdidine karşı dış dünya ile ilişkisini kesmeyi planladığı öğrenildi.

Tüm Fethiye'nin gözü kulağı 10 Mayıs Pazartesi günü, saat: 17.00'de Afyon'da oynanacak HDI Sigorta Afyon - LH Fethiye Belediyespor ve İstanbul'da oynanacak Bahçeşehir - Petkim maçlarında olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141