Kütahya'da kaybolan yaşlı kadına ait kemiklerin bulunduğu iddiası

Kütahya'da kaybolan yaşlı kadına ait kemiklerin bulunduğu iddiası
Simav'da, yaklaşık iki yıl önce kaybolan yaşlı kadına ait olduğu öne sürelen kemik ve elbise parçaları bulundu

Kütahya'nın Simav ilçesinde, yaklaşık iki yıl önce kaybolan alzheimer hastası 86 yaşındaki kadına ait elbise parçaları ve kemikler bulunduğu iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yağıllar köyüne 5 kilometre mesafedeki Delidiği ve Ortaburun mevkisi yakınlarında vatandaşlar tarafından insan kemiği ve elbise parçaları bulundu.

Jandarmaya ihbar edilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, güvenlik önlemi alarak kemik ve elbise parçalarını topladı.

Elbise parçalarının 24 Ocak 2012'de kaybolan alzheimer hastası 86 yaşındaki Fatma Yemiş'e ait olduğu öne sürüldü. Kesin sonucun, yapılacak DNA testinden sonra tespit edileceği belirtildi.

Yaklaşık 2 yıl önce Yağıllar köyünde, oğlu Abdullah Yemiş'in evinden komşularına gitme gerekçesiyle ayrılan Fatma Yemiş, o tarihte kaybolmuş, bir daha haber alınamamıştı. Kütahya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri ve jandarmanın yaptığı aramalarda da bir sonuç alınamamıştı.

Muhabir: Zekeriya TÜRKEL
Yayınlayan: Mürsel Çetin

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.