Kütahya'da orman yangını

Kütahya'da orman yangını
Tavşanlı ilçesinde çıkan yangına çok sayıda arazöz ve iş makinesiyle müdahale ediliyor

Tavşanlı ilçesinde çıkan orman yangınına çok sayıda arazöz ve iş makinesiyle müdahale ediliyor.

Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Yaylacık bölgesinde akşam saatlerinde yangın çıktığını söyledi.

Eracar, bölgeye Kütahya merkez, Domaniç, Emet ve Tavşanlı ilçelerinden 20'ye yakın arazöz ve iş makinesi sevk edildiğini belirtti.

Ekiplerin yangına müdahale ettiğini kaydeden Eracar, "Yangın çıkan bölgede kuvvetli rüzgar var. Bu durum ekiplerimizin çalışmalarını güçleştiriyor. Şu an ne kadar bir alanda yangının etkili olduğu henüz belli değil. Ekiplerimiz, yangını daha fazla yayılmadan kontrol altına almaya çalışıyor" şeklinde konuştu.

Muhabir: Ekip
Yayınlayan: Kemal Kaymak

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.