• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Kurucu Başkan Hasan Mengi yeniden aday

Kurucu Başkan Hasan Mengi yeniden aday
İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Marmaris Şubesi’nin Kurucu Başkanı Hasan Mengi, 8 Ekim'de gerçekleşecek oda seçimleri için aday olduğunu açıkladı.

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) Merkez ve Şubelerinde seçim takvimi belirlendi. DTO Marmaris Şubesi’nin seçimlerinin 8 Ekim Cumartesi günü Sabancı Anadolu Lisesi’nde yapılacağı bildirildi.   

DTO Marmaris Şubesi’ni 1995’te kuran ve 2018’e 23 yıl aralıksız başkanlık görevini yürüten Hasan Mengi’nin aday olup olmayacağı merak konusu haline geldi. Hasan Mengi, beklenen açıklamayı yaptı “Evet adayım” dedi.

Mengi, neden aday olmaya karar verdiğini aktarırken şu sözlere yer verdi: “Sektör paydaşı arkadaşlarımızdan yoğun talep geldi. Biz de bize yakışanı yapıp, her zaman olduğu gibi yine sektör temsilcilerimizin yanında olmak, onların taleplerine karşılık vermek için bu yola çıkma kararı aldık. Görüştüğümüz paydaşlarımız, geride kalan son 4 sene içerisinde mevcut yönetimdeki arkadaşların vaatlerini yerine getirmek bir yana, sıkıntıların çözülmediği gibi daha da büyüyen sorunlara yenileri eklendiğini dile getirdiler. 

“ÇÖZÜM ODAKLI VE YENİLİKÇİ OLACAĞIZ”

 

Biz, 23 yıllık bilgi, deneyim ve tecrübenin verdiği olgunluk, yol arkadaşlarımızın azmi, sektör paydaşlarımızın görüşleriyle sorunların aşılacağına inanıyoruz. Sorunların çaresi biziz. Çözüm odaklı anlayışımız, yenilikçi ve ortak akıl odaklı yaklaşımımızla Marmaris denizcilerine yakışan bir odayı güzel ilçemize yeniden kazandıracağız. “

 

Mengi sözlerini şöyle sürdürdü: “Başkanlığım süresince hayata geçirdiğimiz projelerimiz, yaptığımız hizmetler ile Marmaris’imize kazandırdığımız değerler ortada. Denizcilerimiz de yapılanların ve yapılacak olanların farkında. Zira, 23 yıllık hizmet ve kazanımlar, gelecek dönemlerin güçlü bir teminatıdır. Ben, 23 yıl boyunca denizciliğimizin ve denizcilerimiz ile bölgemizin sesi olarak, onları güçlü bir şekilde temsil etmek için gece gündüz çalıştım. Tekrar göreve geldiğimizde ekip arkadaşlarımızla birlikte yine aynı amaç ve doğrultuda, ilk günkü enerjimizle, samimiyetimizle, yenilikçi ve akılcı anlayışımızla, hazır projelerimizle, her üyemizin yanında olarak sektörümüze ve Marmaris’imize fayda sağlamaya devam edeceğiz. Odamıza üye olan tüm denizcilerimizi 8 Ekim Cumartesi günü Marmaris Sabancı Lisesi’nde yapılacak seçimlerde şahsım ile ekibime destek olmaya ve oylarını kullanmaya bekliyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141