Konak Belediyespor'dan hakemlere tepki

Konak Belediyespor'dan hakemlere tepki
Teknik direktör Tavur: - "Ömer Kocabey'in taraflı kararlarını göstermek için maç görüntülerini MHK'ya göndereceğiz

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde deplasmanda Karadeniz Ereğlispor'u 3-2 yenerek liderliğini sürdüren Konak Belediyespor'un teknik direktörü Hüseyin Tavur, "Ömer Kocabey'in taraflı kararlarını göstermek için maç görüntülerini MHK'ya göndereceğiz" dedi.

Tavur, yaptığı açıklamada, Karadeniz Ereğlispor maçının hakemi Ömer Kocabey ve yardımcılarının takdir haklarını ev sahibi takımdan yana kullandığını söyledi. Ligdeki karşılaşmalara bölge hakemlerinin atandığını hatırlatan Tavur, şöyle konuştu:

"Bu nedenle ev sahibi takımınları İzmir'deki maçların aksine kollanıyor. Karşılaşmada 9 kişi kaldıktan sonra bir pozisyonda hakeme serzenişte bulunduğum için tribüne gönderildim.Bu böyle olmaz. Buna son verilmeli. Kadınlar 1. Ligi'ne klasman hakemlerinin atanması gerek. Çünkü bölge hakemleri o ilin ya da ilçenin etkisi altında kalıyorlar. Ancak biz hakkımızı arayarak Ömer Kocabey'in taraflı kararlarını göstermek için maç görüntülerini MHK'ya göndereceğiz. Ses çıkarmayınca birilerinin canını yakmak isteniyor."

Ligde Derince Belediyespor'u 4-1, Marmara Üniversitesi'ni 7-0 ve son maçta Karadeniz Ereğlispor'u 3-2 yenen Konak Belediyespor, 9 puan ve averajla ilk sırada yer aldı. Bu hafta ligden çekilen İzmit Çenesuyu Plajspor ile karşılaşacağı için maç yapmayacak Konak Belediyespor, daha sonra Trabzon İdmanocağı'na konuk olacak.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.