• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Muğla 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 22 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Konak Belediyespor, ilgi ve destek bekliyor

Konak Belediyespor, ilgi ve destek bekliyor
Teknik direktör Tavur: "Böyle bir başarıyı erkek takımları elde etse, yere-göğe sığdırılmaz, dünyanın parası akardı. Artık Neulengbach maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde pazar günü Avusturya'nın Neulengbach takımını konuk edecek Konak Belediyespor'un teknik direktörü Hüseyin Tavur, "Böyle bir başarıyı erkek takımları elde etse, yere-göğe sığdırılmaz, dünyanın parası akardı. Artık Avusturya maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Tavur, yaptığı açıklamada, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde bir Türk takımı olarak birçok ilke imza attıklarını, ikinci turda da ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Türk kadınının gücünü Avrupa'da gösterdiklerini kaydeden Tavur, "Sadece TFF'nin değil İzmirli iş kadınlarının ve sivil toplum temsilcilerinin ilgisizliğine de üzülüyoruz. Böyle bir başarıyı erkek takımları elde etse, yere-göğe sığdırılmaz, dünyanın parası akardı. Artık Avusturya maçında herkesi yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

- Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımının UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesine devam ettiğini belirterek, ekibin ikinci tur ilk maçında pazar günü Avusturya'nın Neulengbach takımıyla İzmir'de karşılaşacağını kaydetti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Konak Belediyespor olarak tarih yazdıklarını bildiren Tartan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kadın futbolcularımız üç takımı da yenerek gruptan lider olarak çıktılar. İlk turda Polonya temsilcisini elediler. İzmirli kızlar Türkiye'nin yüz akı oldular. Ben başından beri sporun toplumu geleceğe taşıyan ve güçlendiren yönünü açığa çıkarıyorum. Bu yıl biz 5 ligde mücadele ettik ve beşinde de şampiyon olduk. Kadın futbol takımımız hem şampiyon oldu hem de şampiyonlar liginde Avrupa'lı ekiplerle oynuyor. Konak Belediyespor Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa'da temsil ediyor. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye'nin ve İzmir'in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterdi, göstermeye de devam ediyor. Bu kızlara sahip çıkılırsa, dünya Türkiye'nin ve İzmir'in adını futbol yardımıyla ezbere bilecek."

- Alsancak Stadı'na davet

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Konak Belediyespor'un yanlarında olduklarını belirterek, "İzmirli takımlardan ve taraftarından destek bekliyoruz. Tüm İzmir halkımızı bayanlarımızı desteklemeye Alsancak Stadı'na davet ediyorum" dedi.

Konak Belediyespor-Neulengbach maçı 10 Kasım Pazar günü saat 13.00'de Dyo Alsancak Stadı'nda oynanacak.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141