• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Aydın 15 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Keramettin Yılmaz, “Gereken yardımlar yapılacaktır”

Keramettin Yılmaz, “Gereken yardımlar yapılacaktır”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, geçtiğimiz günlerde buzdolabından çıkan yangından dolayı evleri büyü hasar gören Şemsettin Çelik ve ailesini ziyaret etti. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Yılmaz, gereken yardımların ya

Pazaryeri Mahallesi, Şehit Osman Tosun Caddesi üzerinde yaşayan Şemsettin Çelik ve ailesinin evi, buzdolabından çıkan yangında zarar görmüştü. 5 çocuğu bulunan Çelik ailesinin kullanılabilecek eşyasının kalmadığı öğrenildi. İnşaatçı olan baba Şemsettin Çelik bel fıtığı, göbek fıtığı ve astım rahatsızlığından dolayı ağır işler yapamıyor. Ailenin ziyaretine giden AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, yangın hakkında bilgi aldı ve ailenin taleplerini dinledi.

 

YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYORLAR

Şemsettin Çelik yaptığı açıklamada, “Yangın buzdolabından çıktı. Sabah saatlerinde yangını fark ettik. Ailemi dışarı çıkarmayı başardım. Fakat astım hastası olduğum için dumandan etkilendim ve acil servise kaldırıldım. İtfaiye, emniyet, 112 Acil ekibi ve Letoon Hastanesi doktorlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Mutfağımız tamamen kullanılamaz hale geldi. Diğer odalardaki eşyalarımız da büyük zarar gördü. Yetkililerden yardım bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

YANGINDA İLK ONLARI KURTARDI

Şemsettin Çelik yangında ilk olarak Türk Bayrağını ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerinde fotoğrafının yer aldığı flamayı kurtardı. “15 Temmuz 2016 yılından bu yana bayrağımız ve flama duvarda asılı” diyen Çelik, “Cumhurbaşkanımız dik duruşuyla örnek bir dünya lideri. 15 Temmuz’da hepimiz, ailecek Salı Pazarı Meydanı’nda nöbet tuttuk. Ülkemize yaptığı katkılardan dolayı kendisine binlerce teşekkür ediyorum” dedi.

 

“EN BÜYÜK HAYALİM CUMHURBAŞKANIMIZLA GÖRÜŞMEK”

Açıklamalarını sürdüren Çelik, “En büyük hayalim Cumhurbaşkanımızla görüşmek. Türkiye’nin adını dünyaya duyurmak için büyük gayret gösteriyor. Ülkemizin daha yukarılara taşıyabilmek adına gece gündüz demeden çalışıyor. Sürekli halkımızın içinde… Yurdumuzun her bölgesini dolaşıyor. İnsanlarımızın sorunlarını dinliyor, ailelerin evinde onlarla beraber yemek yiyor” diye konuştu.

 

AİLENİN İLK ZİYARETÇİSİ YILMAZ

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Şemsettin Çelik ve ailesine geçmiş olsun diyorum. Pırıl pırıl bir ailesi var. 5 çocuğunun hepsi bir birinden güzel. Öğrenci olanlar var, çalışanlar var… Hepsinin birer hedefi var. Haberi gazetede okuyunca hepimiz üzüldük. Öğrendiğim kadarıyla ailemizin ilk ziyaretçisi benmişim. Bu beni ayrıca mutlu etti. Bizim amacımız halkımıza ulaşmak ve onlarla sürekli diyalog halinde olmak. Şemsettin kardeşimiz ve ailesine gereken yardımların yapılmasını sağlayacağız” dedi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141