‘Karar değişmezse kulübe talibiz’

‘Karar değişmezse kulübe talibiz’
Gürcan Uysal, Marmaris Belediyespor'un ligden çekilme kararını değiştirmemesi halinde kulübe talip olacaklarını söyledi.

Marmaris Belediyespor'un eski Asbaşkanı Gürcan Uysal, ligden çekilme kararından bir an önce dönülmesini aksi takdirde, ekibiyle birlikte yönetime ve kulübe talip olacaklarını söyledi.


YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR
28 Ağustos Cuma günü yapılacak Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nün Olağanüstü Kongresi, yıllardan sonra hareketli geçeceğe benziyor. Uzun süredir tek listeyle gidilen yönetim kurulu seçiminin de yapılacağı kongreye katılımın yoğun olması bekleniyor. Sebebi de, başta profesyonel futbol takımı olmak üzere siyah-beyazlı A takımların ligden çekilmesini istemeyen üyelerin, yıllar sonra kongreye katılacaklarını açıklaması.


'BAŞKAN MÜDAHALE ETSİN'
Söz konusu açıklamaları yapan isimlerden biri de bünyesinde pastane ve oteller bulunduran Karen İşletmelerinin sahibi kulübün eski yönetim kurulu üyelerinden ve Asbaşkanı Gürcan Uysal. Gazetemize konuştu. Gürcan Uysal, kulüp yönetimine ve Belediye Başkanı Ali Acar'a seslendi, “Sayın Belediye Başkanımız Ali Acar, yönetimin ligden çekilme kararına müdahale etmeli. Çünkü Marmaris'te büyük bir çoğunluk, bu kararı benimsemiyor” dedi.

MARMARİSSPOR'A TALİBİZ
Uysal, takımlarının ligden çekilme kararının değiştirilmesi yönündeki isteklerinin kabul edilmemesi halinde ekibiyle birlikte yönetime ve kulübe talip olacaklarını belirterek, şöyle konuştu: “Kongrede isim değişikliği kararı alsınlar, isim Marmarisspor olarak değiştirilsin biz 10 yıllığına göreve talibiz. Kulübü, eski, parlak günlerine döndürmeye hazırız. Bunu başarabilecek güce ve inanca sahibiz.”

Ahmet IRMAK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum