• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 7 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 14 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Karaca, “Gün siyaset değil, birlik beraberlik günüdür”

Karaca, “Gün siyaset değil, birlik beraberlik günüdür”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, orman yangınlarında birlik ve beraberlik örneği gösteren, anında müdahale ve destekleriyle büyük

 

 

 

 

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, orman yangınlarında birlik ve beraberlik örneği gösteren, anında müdahale ve destekleriyle büyük alkış toplayan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ve yangına araçlarıyla destek veren Urantaş İnşaat, Yiğit Beton, Balcı Beton, Sarıkaya Beton şirketlerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Yangınlarda emek veren vatandaşlara da teşekkür ederek konuşmasına başlayan Karaca, “Bugünler siyaset günleri değil, birlik ve beraberlik günleridir” dedi.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya, Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli eşlik etti. İlk ziyarete Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Fethiye şubesinden başladı. Fethiye’deki ekipler Karaca’yı kapıda karşıladı. Fethiye Belediyesi ile işbirliği içerisinde yangınlara müdahale ettiklerini söyleyen itfaiye ekipleri, halkın da muhteşem bir şekilde kendilerine destek verdiklerini ifade ettiler. Ziyarette itfaiye ekiplerine hediyeler veren Karaca, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi personeline, sadece yangın koşullarında kullanılan özel tasarlanan ayakkabıları da hediye etti. Anlık vakalardan dolayı burada kısa bir ziyaret gerçekleştiren Karaca, ardından yangınlara tüm araç filosuyla katılan Urantaş Beton şirketinin sahibi Halil Uran’ı ziyaret etti.

 

Tüm şirketlere teşekkür etti
Karaca Urantaş firması yanı sıra, tüm araçlarını orman yangınlarına göndererek, büyük alkış toplayan Yiğit Beton Şirketi sahibi Osman Yiğit ve Ramazan Yiğit, Balcı Beton Şirketi sahibi Fatih Balcı, Sarıkaya Beton Hafriyet Şirketi sahibi Şeniz Sarıkaya’yı tek tek ziyaret etti.

 

“Mikserlerine su doldurup, yangın söndürdüler”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ziyaretlerden sonra yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Fethiye’mizde ve Seydikemer’imizde ciddi orman yangınlarıyla karşı karşıya kaldık. Bu süreçte halkımızın ve bölgemizde görev yapan beton firmalarının bizlere vermiş olduğu desteklerle felaketi hep birlikte atlattık. Bu süreçte destek olan bütün firmalara teşekkür ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bütün işlerini bırakıp, günlerce bölgemizdeki yangınlara koşturan, mikserlerini sularla doldurup söndürülmesine destek olan bütün firmalara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çağrımız üzerine orman yangınlarının başlamasından bugüne kadar 41 mahallede vatandaşlarımızın ormanlık alanlarda tutmuş oldukları nöbetler neticesinde Fethiye’miz sakin. Vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bugünler siyaset günleri değil, birlik ve beraberlik günleridir. Halkımızın Ağustos ayının bitimine kadar ormanlık alanlarda nöbet tutmasıyla bu günleri atlatacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141