• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

İyi Partililer Halk Pazarında

İyi Partililer Halk Pazarında
İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Metin Ergun: Partimizde Kriz Çıkarılmak İstendi

 

 

 

 

 

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı Muğla Milletvekili Metin Ergun beraberinde İyi Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Marmaris Kapalı Halk Pazarı'nı ziyaret etti.

İyi Partililer Halk Pazarında

Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Ergun, Zaman zaman ilçelerimizi Pazar yerlerimizi, sanayi esnafımızı ve küçük esnafımızı ziyaret ediyorum.  Halkımızın nabzını tutmaya çalışıyoruz. Ekonomik durumunu  Gözlerimizle görmek istiyoruz. Dün Ortaca’daydım. Küçük esnafımızı ziyaret ettim. Açıkçası o insanlar perişan haldeler. On esnafımızdan beşi dükkanını kapatmayı düşünüyor. Diğer beşi de ayakta kalmayı düşünüyor. Bugünde Marmaris’teyiz ilçe teşkilatımızla birlikte, ilçe başkanımız Ali Toksoy ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Pazar yeri esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. İnsanlar sokağa çıkmak istemiyorlar, tedirginler. İnsanlar fiatların yüksekliğinden şikayet ediyorlar.  Üretici de girdilerin ilaç ve tohumun pahalı olduğundan şikayetçi. Vatandaşımızı dinliyoruz. Bunların çözüm önerisini birlikte bulmaya gayret edeceğiz. İyi parti olarak bunları mecliste dile getiriyoruz. Ama hükümete dinletemiyoruz. Milletimiz perişan.

20201129-112601.jpg

Covid19 Yaygındı

Ergun korona virüsün son günlerde yükselmesini şöyle yorumladı. Hükümet rakamları patlattı. Virüs zaten çok yaygındı. Gerekli tedbirler alınmadı. İlk başta sayın genel başkanımız söyledi. Üç haftalık tam bir karantina dönemi olsun. Herşey kısıtlansın. Üç hafta virüsü izole edelim. Virüsün yayılma hızını azaltalım Ama dinlenmedi. Virüs hızını katlayarak devam etti. Şimdi önü alınamaz bir halde. Rakamların bir kısmını açıklamak durumunda kaldılar. Vaka sayısını açıkladılar  durumunda kaldılar ama emin olunuz ki ölüm sayısını hala açıklamıyorlar.

20201129-113109.jpg

Devlete Borçların Yapılandırması

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Metin Ergun Devlete borcu olanları için çıkarılan afla ilgili şu değerlendirmede bulundu: “ Yapılandırmayla ilgili açıklamalarımız oldu. Esnafımıza karşılıksız hibe şeklinde belirli bir rakamın verilmesi gerekir. Küçük esnafın ayakta kalması lazım. Daha önce verilen kredileri bile şuan taksitlerini vatandaşımız ve esnaflarımız ödeyemiyor.  İç içe geçmiş katmerli bir ekonomik problem var. Sadece pandemiyle alakalı değil. Uygulanan ekonomik  modelle alakalı.

20201129-110241.jpg

 Marmaris sık sık ziyaret ediyoruz

Ülkemizin her yerini dolaşıyoruz. Marmaris’te vatandaşımızla buluşuyoruz. Ziyaret edip dertleşiyoruz.  İnsanlar içlerini döküyorlar. Bizler dinliyoruz. Sıkıntıları topluyoruz. Mecliste dile getiriyoruz. Soru önergesi, araştırma önergesi şeklinde, mecliste konuşmalarında veya ilgili bakanlıklarla görüşüyoruz.

20201129-110810.jpg

Partimizde Kriz Çıkarılmak İstendi

Geçmişim haftalarda İyi Partide yaşanan olaylarla ilgili sorumuza Ergun: “Partimiz yükselişe çektiğini gören bazı çevreler kriz çıkarmak istediler. Ama başarılı olamadılar. Ne teşkilatlarımızı ne de vatandaşımızı etkiledi. Bireysel bir duruma geldi. Ama sonuç alamadılar.

20201129-113823.jpg

Ali Toksoy: Marmaris’in sorunu bizim sorunumuz

İYİ Parti Marmaris ilçe başkanı Ali Toksoy: “Marmaris’imize faydalı olmak için gece gündüz çalışıyoruz. Vekilimiz aracılıyla,  genel başkanımızın grup toplantılarında dile getirmek. Partimize her geçen gün ilgi artıyor. Bütün Marmarislileri partimize davet ediyorum” dedi.

HABERİN VİDEOSU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141