• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 23 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

İYİ Partili Mehmet Tolga Akalın: Seçime tek başına girebiliriz

İYİ Partili Mehmet Tolga Akalın: Seçime tek başına girebiliriz
İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan,

 

 

 

 

 

 

İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kürşad Yamener, Genel İdare Kurulu Üyesi Sevin Çağlayan ve Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy Muğla İyi Parti teşkilatında ile bir araya geldi.

 

Mehmet Tolga Akalın, "İyi Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak bir senaryo kapsamında, erken genel seçim olacağını varsayarak, partimizin Seçime tek başına gireceği varsayımı üzerinden çalışma başlattık" dedi.



İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kürşad Yamener ve Genel İdare Kurulu Üyesi Sevin Çağlayan'ın, Muğla İyi Parti teşkilatı ile bir araya geldi.


İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga yaptığı konuşmada, "İyi Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak bir senaryo kapsamında, erken genel seçim olacağını varsayarak, partimizin seçime tek başına gireceği varsayımı üzerinden çalışma başlattık. Tüm illerimizi gezerek, teşkilatlarımızla çalışma toplantısı yapıyoruz. Dün Fethiye'deydik. Bugün Menteşe'deyiz. İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığı olarak jenerik senaryo, bir varsayım kapsamında Türkiye'de 20 Haziran 2021 baskın seçim olacağı varsayımı üzerine bir çalışma başlattık. İYİ Parti'de bu varsayım üzerinden, milletimizin sandığa olan inancını en üst seviyeye çıkarmak için bu çalışmanın önemli olduğunu düşünüyoruz. Partimiz tüm ülke sandıklarına tek başına hakim olabileceği bir model oluşturduk. Türkiye'nin 195 bin 784 tane sandığını tamamını parti üyelerinden olan temsilcilerle seçim günü doldurup milletimizin mahalli seçimlerde sağlanan güven ivmesini zirveye taşımak ve tüm sandıkların güvenliğini temsil etmek adına bir hareket başlattık. Türkiye'de İYİ Parti, Türk siyasi tarihinin en yerli, en dinamik ve en etkili sonuçları oluşturabilen bir siyasi hareket oldu. İYİ Parti ne sol ne sağ, biz tam ortadayız. Bizi kimse bir yere oturtmaya kalkmasın. Türk milletini birleştiren bir harekettir İyi Parti. Bu hareketin bir diğer adı siyasal Türk milliyetçilerinin örgütlü vatanseverlerin Türkiye'deki iktidar mücadelesinin başlangıcıdır. Bizim yürüyüşümüz her hangi bir yürüyüş değildir. Cumhuriyetin kurucu kadrolarını özümsemiş, içselleşmiş 21. yüzyıldaki yeni kadroların iktidar yürüyüşüdür. İyi Parti bugün bu amaçla sahadadır. İyi Parti'nin kuruluş ilkeleri milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı temel anlayışa sahip olan bir partidir. Bugün Muğla'da bölgesindeki sandıkları kendi üyelerimizle kontrol edebilmek için bir çalışma toplantısı yapacağız" dedi.
İyi Parti'nin siyasal anlayışını anlatan Akalın, İyi Parti Muğla İl Başkanının belirlenmesine yönelik soruya, "İstişareler devam ediyor" cevabını verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141