• BIST 8718.11
  • Altın 2246.154
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1959
  • Muğla 6 °C
  • İzmir 7 °C
  • Aydın 5 °C
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

İnternet Yasası masaya yatırılıyor

İnternet Yasası masaya yatırılıyor
Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), basını ilgilendiren ‘Sansür, Dezenformasyon ve İnternet Yasası’nı konu alan bir eğitsel panel düzenliyor.

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS)’na mensup ilgililerin konuşmacı olarak katılacağı panel, 10 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Muğla Barosu Seminer Salonunda gerçekleştirilecek.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti, yerel basını yakından ilgilendiren ‘Sansür, Dezenformasyon ve İnternet Yasası’nın etkilerini masaya yatırıyor. Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği ve Türkiye Gazeteciler Sendikası’na mensup ilgililerin konuşmacı olarak katılacağı eğitsel amaçlı panel, 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13.00’de Muğla Barosu 1 No’lu Seminer Salonunda gerçekleştirilecek.

Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Gökhan Durmuş, TGS İzmir Şube Başkanı Halil Hüner, TGS Hukuk Müşaviri Av. Meliha Selvi ve TGS Akademi Eğitim Direktörü Orhan Şener’in konuşmacı olarak katılacağı panelde, basının, ‘Sansür, Dezenformasyon ve İnternet Yasası’ndan nasıl etkileneceği detaylarıyla tartışılacak.

Düzenlenecek panele ilişkin açıklamada bulunan Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut, söz konusu paneli, Cemiyetin mesleki çalışmaları çerçevesinde düzenlediklerini ifade etti.

Başkan Akbulut, “Ülkemiz basınını yakinen ilgilendiren ve kamuoyunda meslek kuruluşlarının görüşleri alınmadan düzenleme kapsamına alınarak, yasalaşan ‘Sansür, Dezenformasyon ve İnternet Yasası’nın neler getirip, neler götüreceğini, ilimizde konuğumuz olacak Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın konusunda uzman ilgililerince masaya yatıracağız. Türk Basınının önümüzdeki süreçte geleceğini belirleyecek bu düzenlemeye ilişkin, Cemiyet üyesi meslektaşlarımız, Türkiye Gazeteciler Sendikası’nın çok değerli ilgili isimlerinin konuşmacı olacağı panelde, karşılıklı görüş alışverişinde bulunma fırsatı bulacaklar. İlimizin en köklü basın meslek kuruluşu olarak, mesleğimizin geleceği açısından yararlı olacağını düşündüğümüz bu türdeki eğitsel çalışmalarımızı sürdürmeye gayret sarf edeceğimizin bilinmesini isterim. Bu çalışmamızda paydaşlığını esirgemeyerek, davetimize icabet eden başta Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Sayın Gökhan Durmuş olmak üzere, TGS İzmir Şube Başkanı Halil Hüner, TGS Hukuk Müşaviri Av. Meliha Selvi ve TGS Akademi Eğitim Direktörü Orhan Şener’e teşekkür ederim.  Meslektaşlarımızı hafta sonu yapılacak olan bu önemli çalışmaya bekliyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141