İlk antrenmanını yaptı

İlk antrenmanını yaptı
A Milli Futbol Takımı, Andorra maçının hazırlıklarına Barcelona'da başladı.

2014 Dünya Kupası elemeleri (D) grubunda 22 Mart'ta Andorra ile karşılaşacak Türkiye A Milli Futbol takımı, ilk antrenmanını yaptı.

Andorra'ya yaklaşık 200 kilometre uzaklıktaki Barcelona kentinde kampa giren milli takım, Espanyol takımının Ciutat Esportiva adlı tesislerinde çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ısınma hareketlerinin olduğu ilk yarım saati basına açık tutuldu. Milli futbolculardan sadece Hamit Altıntop, sol uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem tedavisi sebebiyle antrenmana çıkmadı. Ayrıca Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Semih Kaya da takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Burak ve Caner'in uyluk arka adalelerinde ağrı olduğu, Semih'in de bel ağrısı çektiği bildirildi.

A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 12.00'de yapacağı ikinci antrenmanın ardından otobüsle Andorra'ya hareket edecek. 

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.