IFCA Dünya Sörf Şampiyonası
Alaçatı'daki Uluslararası Funboard Sınıf Birliği (IFCA) Çocuklar, Gençler ve Masterlar Dünya Sörf Şampiyonası'nda son gün müsabakaları başladı.
Çağla Kubat'a ait sörf okulunun ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada kategorilerinin birincileri bugünkü mücadelelerin ardından belli olacak.
Türk sporcuların yanı sıra İtalya, Hollanda, Yunanistan, Danimarka, Yeni Zelanda, Belçika, Finlandiya, Portekiz, Almanya ve Karayip Adaları'ndan yarışmacılar katıldığı şampiyonanın çok başarılı geçtiğini kaydeden Çağla Kubat, bunda rüzgarın da etkisinin önemli olduğunu söyledi.
Kubat, Alaçatı'nın rüzgarıyla hakemleri, sporcuları, herkesi çok mutlu ettiğini belirterek, şöyle konuştu:
"Her gün, çok sayıda yarış yaptık. Zaten uzak ülkelerden gelenlerin beklentisi de bu oluyor. Yabancılar da çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Bir hayal gerçek oluyor ama onu bile hissedemiyorum. Çünkü hem yarıştım, hem organizasyonla ilglendim, yorucu bir dönem geçti."
Bayan masterlarda liderliğini sürdüren Çağla Kubat, performansından memnun olduğunu belirtti.
Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Serdar Yılmaz
Kaynak:AA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.