• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • Muğla 16 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 21 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Hüseyin Baş: Bu millet ne giyecek, ne pişirecek diyen yok

Hüseyin Baş: Bu millet ne giyecek, ne pişirecek diyen yok
Hüseyin Baş; “Devletin kasasını, milletin cebinin doldurup huzur, refah ve kardeşlik içinde“Devletin kasasını, milletin cebinin doldurup huzur, refah ve kardeşlik içinde yaşayan bir toplum olacağız. Evlatlarımızı giydirip, Tencereleri dolduracağız”  Dedi.

 

 

 

 

 

Zor günler geçirdiğimiz şu günlerde toplumu farklı konularla meşgul etmeye çalışan siyaset arenasına karşı BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş,” Bu millet ne giyecek, ne pişirecek diyen yok. Devletin kasasını, milletin cebini dolduracak formül bizdedir” diyerek yine farklı bir çıkışa imza attı.

 

BTP Lideri Hüseyin Baş,”Ekonominin dibi gördüğü, vatandaşımızın zor günlerden geçtiği şu günlerde ülkemizi düzlüğe çıkaracak model bizdedir” diyerek, ”Devletin kasasının, milletin cebinin dolması, varlık ve huzur içinde yaşam sürülmesinin formülünü açıkladı.

 

Milli Ekonomi Modeli'yle millet de devlet de kazanacak

 

Milli Ekonomi Modeli’ni uygulayan ülkelerin hızla kalkındıklarını ifade eden Bağımsız Türkiye Partisi lideri Hüseyin Baş, “Milli Ekonomi Modeli uygulanırsa hem devlet kazanacak, hem de vatandaş kazanacak” dedi.

 

 Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, ülkelerin ekonomik kalkınmalarını nasıl sağladıklarına dair Çin örneği üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son yıllarda kalkınma hızıyla Çin'in parmakla gösterildiğine dikkat çeken BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Ülkelerin kalkınmaları üzerine fikir yürütüyorsak eğer Çin'in son yıllarda neler yaptığına iyi bakılması gerekir. Evet, Çin kalabalık ve çalışkan bir nüfusa sahip, bunlar hep bahsedilen şeyler. Çok çalıştılar ve teknoloji ürettiler, bunların hepsi kabulümüzdür. Ama Çin'i bugün Çin yapan merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş ve O’nun imzasını taşıyan Milli Ekonomi Modeli'dir. Bu konuda Rusya da örnek gösterilebilir" ifadelerini kullandı. Çin'in ilk başlarda üretip tüm dünyayı kendine pazar yaptığının altını çizen BTP lideri Baş, şöyle konuştu: 

"Çin ne yaptı?

 İlk başlarda ürettiğini bütün dünyaya satan Çin, bir süre sonra dedi ki; 'Biz ürettiklerimizi bütün dünyaya satıyoruz, ama bizim kendi iç pazarımız da var.' Çin bu aşamadan sonra kendi iç pazarını keşfetti. Çin'in iç pazarının farkına varması, bunun kalkınma için ne kadar önemli bir unsur olduğunu keşfetmesi merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş'ın 'tüketim eksenli anlayış' dediği Milli Ekonomi Modeli sayesinde olmuştur."dedi.

 

 

Çin vatandaşlık maaşı veriyor

 

Prof. Dr. Haydar Baş'ın tezi olan Milli Ekonomi Modeli uygulandığı takdirde hem vatandaşın kazanacağını hem de devletin bu işten kârlı çıkacağını ifade eden BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Milli Ekonomi Modeli'nin öngördüğü şekilde devlet iç piyasayı desteklerse ve vatandaşının tüketim kabiliyetini güçlendirirse bu ekonomide öyle bir kârlılığa sebep oluyor ki, devlet de kazanıyor, vatandaş da kazanıyor. Bugün Çin vatandaşına harcama yapması için muazzam miktarlarda para dağıtıyor. Gidin harcayın diyorlar. İşte Milli Ekonomi Modeli'nde ifade edilen Vatandaşlık Maaşı projesini Çin böylelikle hayata geçirmeye başladı" dedi. 

 

 

Kadrolarımız milletten görev bekliyor

 

Türkiye'nin kalkınmasını amaç edinmiş Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarının bu hedefe ulaşmak için gereken her türlü bilgi ve birikime sahip olduğuna işaret eden BTP lideri Baş, şunları söyledi: "Sosyal devlet projeleriyle, milli projelerle ve programlarla ekonomi gerçekten çok hızlı bir şekilde farklı noktalara getirilebilir. Bunun için gereken çözümler ve bilgi bizde mevcuttur. Bağımsız Türkiye Partisi kadroları Türkiye'nin kalkınması için gereken her türlü bilgi ve birikime sahiptir. O yüzden bugün kadar Bağımsız Türkiye Partisi'nin binlerce defa hak ettiği şansı, önümüzdeki dönemde yapılacak ilk seçimde kıymetli milletimizden istiyoruz." Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141