• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Muğla 9 °C
  • İzmir 14 °C
  • Aydın 13 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Hürriyet Emlak Kadrosuna Global İsimler

Hürriyet Emlak Kadrosuna Global İsimler
Dünya emlak sektöründe gerçekleştirdikleri teknoloji odaklı projelerle tanınan Marc Stilke ve Simon Baker,

 

 

 

 

 

 

Türkiye’de emlak sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenen Hürriyet Emlak’ın Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ekibe katıldı.

 

07 Ekim 2020, İstanbul – Emlak arayanları ve ilan verenleri tek bir çatı altında buluşturan Hürriyet Emlak, geleceğini dünya çapında tecrübe edinmiş uzmanlarla planlayarak müşterilerine daha fazla kazandırmak istiyor. Buradan hareketle sürekli ürün geliştirmeye ve yatırım yapmaya devam eden marka, global ölçekte tecrübeli iki ismi yönetim kurulu bünyesine kattı. Emlak sektöründe 15 yılı aşkın süredir deneyim kazanan Marc Stilke ve Simon Baker, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaya başladılar.

 

Hürriyet Emlak CEO’su Theo Mseka, gerçekleşen atamalarla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Emlak alanında dünya çapında büyük tecrübeye sahip Marc Stilke ve Simon Baker’ı yönetim kurulumuzda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Her ikisi de emlak alanında onlarca şirkette yöneticilik görevleri üstlenerek ve yatırımcı rolleriyle pazara yön verdiler. Türkiye’de emlağın uzmanı olarak sektörün dijitalleşmesi yolunda yaptığımız çalışmalarda, daha büyük başarılara ulaşmamız noktasında kendilerinin bilgi ve deneyimlerinden faydalanacağımız için heyecanlıyız.”

 

Marc Stilke:

Hızla büyüyen dijital şirketlerde 15 yıllık liderlik deneyimine sahip Marc Stilke, büyüme, dönüşüm, inovasyon, globalleşme ve yeniden yapılanma yönetimi konularında uzmanlaşmıştır. İspanya, İtalya ve Portekiz’in lideri idealista, Almanya’da blackprint Booster ve ImmobilienScout24 gibi emlak ve finans gibi geleneksel endüstrilerin yönünü değiştiren dijital şirketlerde yatırımcı ve Dijital Dönüşüm ve İnovasyon Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Marc Stilke, University of Mannheim’da İşletme eğitimi almıştır.

https://www.linkedin.com/in/marcstilke

 

Simon Baker:

Online emlak endüstrisinde 20 yıldan uzun bir süre deneyime sahip Simon Baker, 20’den fazla online seri ilan şirketinin yatırımcısı ve önde gelen emlak portalları ve pazar yerlerinin danışmanıdır. Simon Baker aynı zamanda global emlak endüstrisi için haber merkezi olan Online Marketplaces Group’un kurucusudur. Simon, Avustralya’da REA Group’un CEO’luğu, iProperty Group’un yönetim kurulu başkanlığı ve Mitula Group’un yönetim kurulu başkanlığı gibi görevler üstlenmiştir. Lisansını Monash Üniversitesi’nde Bilgisayar Bilimi dalında tamamlayan Simon Baker, University of Melbourne ve University of Minnesota’da yüksek lisans yapmıştır.

https://www.linkedin.com/in/stbaker/

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141