Honaz SYDV'den 500 bin lira yardım

Honaz SYDV'den 500 bin lira yardım
Honaz Kaymakamı Gülen: "SYDV, 2013 yılında ihtiyaç sahibi ailelere 500 bin liralık yardım yaptı

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, Honaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) 2013 yılında ihtiyaç sahibi ailelere yaklaşık 500 bin liralık yardım yapıldığı bildirildi.

Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren SYDV'nin ihtiyaç sahiplerine desteğe devam ettiğini belirtti.

Bu kapsamda SYDV tarafından 2013 yılı içinde yaklaşık 500 bin lira yardım yapıldığını ifade eden Gülen, "Devletimizden her ay yaklaşık 40 bin lira SYDV'na kaynak aktarılıyor. Kaynak, 12 köy, 4 belde ve ilçe içerisindeki muhtaç kişilere bazen nakdi, bazen ayni olarak harcanıyor" dedi.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.