Hiçbir terör eylemi yolumuzdan alıkoyamaz

Hiçbir terör eylemi yolumuzdan alıkoyamaz
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırılarla ilgili, "Hiçbir terör eylemi, bizi yolumuzdan alıkoyamaz" dedi.

ANKARA 

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı değerlendirmelerde, "Hiçbir terör eylemi, bizi yolumuzdan alıkoyamaz" ifadesini kullandı.

Bekir Bozdağ, şunları kaydetti:

"AK Partimiz ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırılar, demokrasiye, milli iradeye ve çözüm iradesine yöneliktir. AK Parti, hak bildiği yolda yürümede, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmada ve milletimizin yararına olan her adımı atmada kararlıdır. Bizim, milletimize hizmet sözümüz ve bu yolda yapacak çok işimiz var."

 

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.