• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • Muğla 14 °C
  • İzmir 16 °C
  • Aydın 17 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

HERKESİ MARMARİS’E BEKLİYORUZ

HERKESİ MARMARİS’E BEKLİYORUZ
Bu yıl 26. kez kapılarını açacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 8 – 11 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Marmaris Belediyesi de tüm paydaşlarıyla fuarda yer alacak. Belediye Başkanı Oktay, “Fuarda yer alacak tüm katılımcıları ve davetlileri Marmaris standına bekliyoruz” dedi. 

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 26’ncı kez kapılarını açacak. 8 – 11 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuarda ‘Dünyanın incisi Marmaris’ de geniş bir katılımla yer alacak. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası, GETOB ile birlikte otel, seyahat acentesi ve diğer kurumlardan oluşan 20 katılımcının aynı alanda Marmaris’in tanıtımı yapacağı fuar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Marmaris Belediyesi ve Marmarisli turizmciler Salon 7 / 7251 numaralı stantta misafirlerini ağırlayacak. 8 Şubat Çarşamba günü saat 14.30’da da bir açılış kokteyli düzenlenecek. Eşsiz koyları, berrak suları, muhteşem doğasının ziyaretçilere anlatılacağı fuarda ‘şimdi Marmaris zamanı’ sloganıyla dünyanın en iyi turizm destinasyonlarından biri olan Marmaris’in tanıtımı yapılacak. 

KARARLAR BİRLİKTE ALINIYOR

Marmaris’te turizmle ilgili olarak hep ortak akılla hareket ettiklerini ifade eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Bugün Ticaret Odamız, Deniz Ticaret Odamız ve GETOB, TÜRSAB, diğer sivil toplum örgütlerimiz yapılan çalışmaları hep birlikte el birliğiyle yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz Turizm Üst Kurulu’nda tüm yurtiçi ve yurt dışı turizmle alakalı konular uzmanlar, sektörün profesyonel üst düzey yöneticileriyle birlikte tartışılıp, değerlendirilip ona göre kararlar üretiliyor. Bunları değerlendirip uygulamaya geçiriyoruz. Bunun meyvesini 2022 yaz sezonunda da gördük. Bugüne kadar herhalde sayısal anlamda en çok misafir ağırladığımız yıl oldu. Tabii bu noktaya gelmesinde de bu ekibin, bu heyetin çalışmalarıyla oldu” dedi.

FUARLAR İÇ PAZARI OLUMLU ETKİLEDİ

2022 sezonunda iç pazarda bir rekora ulaştıklarını belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Son yıllarda hem Emitt’te hem de İzmir Travel Turkey’de Marmaris’e yoğun ilgi oluştu. Bunun sonucunu geçen sezon aldık. Yüzde 8’lerde olan iç pazar yüzde 20’leri aştı. Travel Turkey’de olduğu gibi Emitt’te de bölgemizi en iyi şekilde tanıtarak önümüzdeki sezon bu rakamı daha da yukarı çıkarmayı hedefliyoruz. Fuarda yer alacak tüm katılımcıları ve davetlileri Marmaris standına bekliyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141