• BIST 9693.46
  • Altın 2504.401
  • Dolar 32.5823
  • Euro 34.7935
  • Muğla 18 °C
  • İzmir 22 °C
  • Aydın 24 °C
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

  Herkes Haddini Ve Yerini Bilecek!

  Herkes Haddini Ve Yerini Bilecek!
TÜRKSİAD Başkanı Mehmet Sert  103 emekli generalin gece yarısı  bildiri yayınlamasıyla ilgili imza atanlara,

                          

 

 

 

                

TÜRKSİAD Başkanı Mehmet Sert  103 emekli generalin gece yarısı  bildiri yayınlamasıyla ilgili imza atanlara, çok sert tepki göstererek bu ülkede, Devletin imkanlarıyla okuyup, Devletin tüm imkanlarını kullanarak, Devlet’te  makam sahibi olarak emekli olup ve sonra yine Devletin sağladığı imkan ve  olanaklarla ve Devlet’ten  alınan maaşlarla A sınıfı yaşam sürenler , bu Millet’e,  bu Devlet’e ve bu Vatana Demokrasiye ihanet edenleri asla affetmez diyerek tepkisini dile getirdi.

BU ÜLKENİN SİLAHSIZ SİVİL KUVVETLERİ OLARAK DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ!

Devletimizi oluşturan  Türk Milletinin göreve getirdiği Türk  Hükümetine gece yarısı  bildirisiyle ayar vermeye çalışanlar, unutmayın bu ülkenin ayarını ancak Yüce Türk Milleti yapar. Gerisi  hainlerin maşalığını yapmaya çalışan nankörlerin proje oyuncaklarıdır dedi. Burada iyi niyet olsa yıllarca beraber görev yaptıkları  silah arkadaşları olan Milli Savunma Bakanı’ndan veya  Başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu alarak iyi niyet çerçevesinde varsa  hassasiyetlerini , şüphelerini öngörülebilirlik düşüncelerini  veya çözüm önerilerini sunabilirlerdi dedi.Amaç çözüm üretmek değil, sorun üretip,  hele Dünyayı etkisi alan bu pandemi, virüs illetiyle mücadele edip insanı yaşatma derdinde olan Devletiyle, Milletiyle, Halkıyla tek vücud olmuş insanlarımızın kafasını karıştırmak, birlik ve beraberliğini bozmak, ülkenin huzurunu bozmaktır dedi.

DEVLETİ MEVZUATLAR YÖNETİR, DEVLET İÇİN ÇALIŞANLAR MİLLETE HİZMET EDER!

Bildiri yayınlamak  Devlet’e rest çekmek, hodri meydan okumak, ayar vermeye kalkmak mesaj vermek değil de nedir? Temelinde iyi niyet  olsa anlayacağız, ama imza atanların 5-6 sı hariç çoğu bildiriyi okumadan ve bilmeden imza atmışız diye attıkları imzanın arkasında bile  duramıyorlar. İyi ki sizleri Uluslararası anlaşmalara imza için yetki verilmemiş, yoksa bu ülkenin tapusunu masada bırakıp gelirdiniz. Şu an sizin yargılanmanız veya korumalarınızın alınması, lojmanlarınızın alınması hiç önemli değil, önemli olan Yüce Türk Milletinin gözünden ve gönlünden düştüğünüz ve içinde bulunduğunuz durumdur. Sizleri Kahraman Türk Askeri değil,  projenin hain  maşaları demek daha yakışıyor. Yazıklar olsun bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içip, konforlu bir yaşamla hayat süreceksiniz, sonrada 15 Temmuz’da  olduğu gibi halkına silah doğrultan Vatan hainleri gibi muhtıralarla demokrasiye ayar  vermeye kalkacaksınız.

YUNANİSTANA KAÇAN ASKERLER İLE PKK’NIN KAMPLARINI SIĞINAN ASKERLER BİZİM ASKERİMİZ MİDİR?

 

15 Temmuz’da hain darbe girişiminde başarılı olamayanlar şimdi yine dış güçlerin plan ve projeleriyle, destekleriyle, ülkemizin son yıllardaki ekonomik kazanımlarını ve askeri başarılarına engel olmak, ülkemizi ve ülke insanımızı hep muhtaç durumda bırakma anlayışıyla, bağrından çıktıkları Türk Milletine kurşun sıkan  hain üniformalı muvazzaf askerlerle, emekli olarak imza attıkları bildiriyi okuma gereksinimi bile duymayan,  sivil emekli askerlerle başaracağını sananlar  Yüce Türk Milletinin cesur ve ölümüne sevda ile bağlandıkları Vatanını korumak için mermilerin tankların üstüne ölümüne koşarak giden Yüce Türk Milletinin cesareti ve feraseti galip gelecektir dedi.

VATANA İHANET EDENLERLE, VATANINA SAHİP ÇIKANLAR AYRILMALIDIR!

Her kim olursa olsun bu Vatana ihanet edenler muhakkak cezasını çekmelidir,  diyerek görüşlerini belirtti ve emeklide olsa artık Devletimiz bu gibi başkaldırıları karşı gerekli düzenlemeleri gözden geçirmelidir.

Kimse mevkisi, makamı, ünvanı ne olursa olsun kendisini bu Milletten ve halktan üstün göremez. Makamlar gelip geçicidir.Önemli olan arkada bıraktığınız hatıralar ve adınıza yakışan şan ve şereftir.Hele üniformanın şanını ve şerefi ni mezara kadar taşımak, denizcilerin asil ve beyaz üniformalarını leke değmeden asaletle koruyabilmektir  dedi.Sonuna kadar demokrasiyi koruyacağız.Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhuriyet’in kurulmasından bugüne kadar demokrasiye geçmesi için çok bedeller ödedi ve gerekirse ödemeye hazırız.Ülkemize gelecek nesillere çocuklarımıza huzurlu ve mutlu, müreffeh bir ülke bırakmak istiyorsak Demokrasiye uzanan elleri kökünden koparmalıyız.Bu ülke ve toplum için yapılan herşey uluslararası güçleri rahatsız ediyor, pazarlarını bizler ele geçirdikçe pazarda hakimiyetini kaybedenler, işbirlikçi hainlerle yeni tezgahlar kurup bizleri asimile edeceğini düşünüyorlar.UNUTMAYIN   bu millet bu ülke için çok bedel ödedi, yine de öder ama hainlere, işbirlikçilere bedelini de ödetir.diyerek Bildirilerin, Muhtıraların, Darbelerin, demokrasi dışı tüm uygulamaların var gücümüzle karşısındayız diyerek Devletimizin yanındayız diyerek görüşlerini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141