• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Muğla 19 °C
  • İzmir 21 °C
  • Aydın 20 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Harmandar “Bu Seçim Muğla İçin Milat Olacaktır”

Harmandar “Bu Seçim Muğla İçin Milat Olacaktır”
Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr Mansur Harmandar, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Muğla ve ilçeleri için milat olacağını ifade ederek,“Bu seçim Muğla, Köyceğiz ve diğer ilçelerimiz için bir milat olacaktır” dedi.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr Mansur Harmandar, Ak Parti Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Kamil Ceylan’ın seçim ofisi açılışına katıldı.

Köyceğiz’deki seçim ofisi açılışına Harmandar’ın yanı sıra, İl Başkan Yardımcıları Seçim İşleri Başkanı Esat Tugay ve Halkla İlişkiler Başkanı Ozan Balcı, İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, İlçe Başkanı Mustafa Özkaya, Ak Parti Ortaca Belediye Başkanı Çetin Uslu, Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr Mansur Harmandar, burada yaptığı konuşmada 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin Muğla ve ilçeleri için milat olacağını ifade ederek, “Bu seçim Muğla, Köyceğiz ve ilçelerimiz için bir milat olacaktır. Çünkü Muğla ve ilçelerimiz yeteri kadar belediye hizmetlerinden yararlanamadılar. Birçok belde ve köylerimizi gezdim ve yeterince hizmet alamadıklarını gördüm.  Ben sizlere hizmet için geldim” dedi.

“HİZMETLER YERİNDEN YÜRÜTÜLECEK”

Harmandar, büyükşehir yasasıyla hizmetin artık yerinden yürütüleceğini ifade etti. Harmandar, “Muğla’dan köylere hizmet nasıl gitsin. Muğla’dan özel araçlarla köylere giden 3-5 kişiyle bu hizmet gitmez. Artık hizmetler yerinden yürütülecektir. Büyükşehir belediyesinin bütün mahallelerimizde örgütleri olacaktır. Bütün muhtarlarımıza çalışma ofisi yapacağız. Onlara eleman vereceğiz, araç vereceğiz. Köylerimizin ve beldelerimizin bütün ihtiyaçları burada çalışan personel tarafından gerçekleştirilecektir. Bundan sonra Özel İdare’den Kaymakamlıktan, Valilikten hizmet istemeye gerek kalmayacaktır. Bu yasa köylerin gelişmesi için bir araç olmuştur. Çağımızın en çağdaş yasasıdır. Artık Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı’nın kim olacağına sizler karar vereceksiniz” dedi.

 

“HİZMETİ KONTROL EDECEKSİNİZ”

Harmandar vatandaşların bölgelerine gelen hizmeti kontrol edebileceğini söyleyerek, “Her seçimden önce size hesap verilecek. Köyünüze hizmet gidip gitmediğini kendiniz kontrol edeceksiniz. Artık köylere hizmetin yolu açılmıştır. Bu yasanın aleyhinde konuşanlara inanmayın. Hayatım boyunca yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında oldum. Bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Ben bir hizmet sevdalısı olduğum için Rektörlüğü bırakıp Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday oldum” diye konuştu.

500 DÖNÜMLÜK SAĞLIK KOMPLEKSİ

Harmandar 500 dönümlük bir sağlık kampüsü yapımı için projelerinin hazır olduğunu ifade etti. Harmandar, “Bu kampüs içerisinde diş hekimliği fakültesi, sağlık bilimleri fakültesi ve eczacılık fakültesi gibi fakülteler de peş peşe gelecek. Yaşlı bakım merkezleri kuracağız. Muğla’da her türlü tedaviyi gerçekleştireceğiz. İnsanlarımızın sağlık sorunları Muğla’da çözülecek. Başka illere gitmenize gerek kalmayacak. Muğla merkez olmak üzere bütün ilçelerimizde kadın konuk evleri açacağız. Büyükşehir yasası bunların önünü açıyor. Gençlerimiz için spor kompleksleri, kültür ve gençlik merkezleri açacağız. Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğla’nın Türkiye ve dünyada daha iyi tanınmasına vesile olacaktır. Büyükşehir belediyesi eğitimden, turizme kadar bir çok konuda çalışma yapabilecektir. Bazı belediye başkanları çiftçimize ürünleriniz için soğuk hava depoları yapacağız gibi bazı vaatler veriyor. Bu adaylardan şimdiye kadar görevde olanlar da var. Bugüne kadar neden yapmadılar?” şeklinde konuştu.

“YÜZ ÜSTÜ ÇOK SÜRÜNDÜN KÖYCEĞİZ AYAĞA KALKMA VAKTİ”

Ak Parti Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Kamil Ceylan, Köyceğiz’in 1882 yılında kurulan bir ilçe olduğunu ancak bir türlü gelişim gösteremediğini söyledi. Ceylan, “1882 yılında ilçe olan Köyceğiz çok sıkıntı yaşadı. Yeter artık şahlanma zamanımızdır.  Köyceğiz gelişemedi, garip kaldı, gureba kaldı. Bu bizim kaderimiz mi bu kadere hayır diyorum. Köyceğiz Belediyesi’nin başını sokacak bir hizmet binası yok. Bırakın masayı sehpa atacak yer yok. 1882 yılında kurulan bir ilçeye bu tablo yakışıyor mu? Yüzüstü çok süründün Köyceğiz’im artık ayağa kalkma zamanıdır. Bu kadar güzel bir bölgede hizmet vermenin şerefi ve onuru içinde olacağım. Köyceğiz’e ne kazandırdın diye sorabilirsiniz. Anadolu Turizm ve Otelcilik Lisesi kazandırdım. Anadolu Öğretmen Lisesi’nin temeli kazılmaktadır. Devlet Hastanesi kazandırdım. Köyceğiz artık bu kötü talihine son verecektir. Teleferik dahi var hizmetlerimizin içerisinde var.  Türkiye’nin her yolunu ağ gibi ördük asfaltla bir de o asfalttan çıkıp da Köyceğiz yoluna girdiğinizde görün. Bu yollar Köyceğiz’e yakışıyor mu? Altın sarısı narenciye tarlalarımız da bir festival bile düzenleyemedik. Şu güzel Köyceğiz balına bir festival düzenleyemedik. Bir hal binası yapamadık. Garip, gureba, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızın evlerini temizlettireceğiz. Bunun için bir ekip oluşturacağız. Engelli vatandaşlarımızı evlerinden alıp gezdireceğiz. Onların da yaşama hakkı var” dedi.

“RESMİ ARAÇLARLA SEÇİM ÇALIŞMASI YAPIYORLAR”

İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, CHP’nin adayı Salih Erbay’ın Resmi araçlarla seçim çalışması yaptıklarını belirtti. Pirci, “Resmi araçla devletin aracıyla propaganda yapılmaz. Bırakın artık Ak Parti’nin hizmetinden Köyceğiz’de yararlansın. 15 senede Köyceğiz’in yolların dahi sorununu çözemeyen, hiçbir şey kazandıramayanlar şimdi mi hizmet edecek. Muğla’nın her noktasın büyük bir sevgi seli ve güzellikle karşılanıyoruz. Köyceğiz’de de Ak Parti rüzgarı esmektedir” dedi.

KÖYCEĞİZ PAZARINI GEZDİ KÖYLÜLERLE BİR ARAYA GELDİ

Harmandar ve partililer seçim ofisi açılışın ardından Köyceğiz pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Harmandar bütün pazarcıları tek tek dolaştı. Pazarcılarla ve esnafla ayaküstü sohbet eden Harmandar günün son ziyaretini ise Zeytinalanı Köyü’ne gerçekleştirdi. Harmandar ve partililer köylülerin sorunlarını dinleyerek tek tek not aldılar.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141