Hamzaoğlu'na milli görev

Hamzaoğlu'na milli görev
A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne getirilen Fatih Terim'in yardımcılığını Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yapacak - Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar: "Bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirören ve Fat

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığı görevinin teklif edildiği ve bu teklifin kabul edildiği bildirildi.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktörleri Hamzaoğlu'nun, kulüp yönetim kurulunun da izniyle kulüpteki görevinin yanı sıra A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığı görevini yürütmeyi kabul ettiğini belirtti.

Bu görevin teknik direktörlerince üstlenilmesinden gurur duyduklarını ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirören ve Fatih Terim, kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel'i arayıp, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu bu göreve uygun gördüklerini belirttiler. Başkanımız Hüseyin Eryüksel de bu konuyu yönetim kurulumuza sundu. Yönetim kurulumuz, bunun milli bir görev olduğu için hiç düşünmeden kabul etti. Bu durum hem bizim hem de Hamza hocamız için gurur verici. Türk futboluna hayırlı olsun."

Muhabir: Ufuk Kırabalı
Yayınlayan: Serdar Yılmaz

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.