• BIST 10045.74
  • Altın 2392.293
  • Dolar 32.3845
  • Euro 34.6065
  • Muğla 28 °C
  • İzmir 27 °C
  • Aydın 27 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 25 °C

“Halkımı temsil edeceğim”

“Halkımı temsil edeceğim”
Marmaris'te ismi “Efsane Kaymakam”a çıkan Cemalettin Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat binasında yapılan basın toplantısıyla Marmaris Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. Özdemir, mahalli yönetimi eleştirirken “Marmaris'te beş yıl süresince dev

Marmaris'te ismi “Efsane Kaymakam”a çıkan Cemalettin Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat binasında yapılan basın toplantısıyla Marmaris Belediye Başkan Adaylığını açıkladı. Özdemir, mahalli yönetimi eleştirirken “Marmaris'te beş yıl süresince devletin temsilciliğini yaptım. Şimdide milletin temsilciliğini yapmaya adayım. Benim Marmaris ve MHP'den aday olmak ayrı ayrı onurdur. Marmaris halkı kine varan kutuplaşmalar arasında tercih yapmaya mahkum edildi. Marmaris'te istikrar, güven ve barış ortamı sağlamak ilk görevlerimin arasında olacaktır” dedi.

Başarılı çalışmaları ile Marmarislilerin kalbinde taht kuran, eski Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Marmaris Belediye Başkan Adaylığını MHP Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Gürbüz Gürcoşkun ve partililer eşliğinde teşkilat binasında basın toplantısı yaparak resmen açıkladı.

Marmaris'e hayırlı olsun
MHP Marmaris İlçe Teşkilatı Başkanı Gürbüz Gürcoşkun, Özdemir'in aday olduğunu söyleyerek “Sayın Cemalettin Özdemir'in partimizden adaylığı resmileşmiştir. Marmaris'e ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle. Bu adımla da Marmaris halkının bizden beklediği kıvılcımı ateşlemiş bunuyoruz” dedi.

MHP'nin sitesinde yayınlandı
Marmaris'te beş yıl süresince devletin temsilciliğini yapan Özdemir “Dün gece MHP'nin resmi sitesinden adaylığım yayınladı. Talih bize önce Marmaris gibi cennet bahçesinde beş yıl Devletin temsilciliği yapma imkanı verdi. Şimdi ise bu cennet bahçesinde halkın temsilciliği için fırsat verdi. Marmaris'in Türkiye'nin sınırlarını aşan bir şöhreti var. Marmaris gibi güzel yerde hem de Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olmak benim için büyük onurdur. Bunu gerçekleştirebilmek için bazı duygulara erişmeniz gerekiyor. Ben duyguları yakaladığıma inanıyorum” dedi.

“Önce insanın kendisinin inanması gerekiyor”
Bir kişinin aday olabilmek ve bu zorlu seçim yarışını kazanabilmesi için öncelikle kendisinin inanması daha sonra yanındakileri inandırması son olarak da halkı inandırması gerekiyor diyen Özdemir “Çok ciddi ve zorlu yarış başlıyor. Bu yarış sonunda huzurla son bulacaktır. Bu büyük ve zorlu göreve talip olurken turizmden şehirleşmeye, sağlıktan çevre Marmaris'te yaşayanların ilgisi dahilindeki tüm alanlara eğilip sorunlarını tespit edip çözüm üretecek bir kadro oluşturacağız” dedi.

“Halk kutuplaşmaların arasında bırakıldı”
Marmaris Halkı, burada kine varan kutuplaşmaların arasında bırakılmıştır. Halk bu tür zıtlaşmalara bir dönem daha katlanamaz haldedir. Biz MHP ile bu kutuplaşmanın yanında en iyi alternatifiz. MHP zemininde halkın her kesimine eğilecek yelpazesi geniş olan bir kadro oluşturacağız. Bizim hizmetten başka düşüncemiz beklentimiz yoktur.

Geçmişim bana kefildir
Benim geçmişte yaptığım Marmaris Kaymakamlığında gerçekleştirdiğim işler bana kefildir. Bu benim avantajımdır. Ayrıca benim, bu seçim yarışında büyük bir Mevla yatırma gibi bir hedefim ve imkanım yok. Biz ruhsatta yaşanan bütün sorunları kaldıracağız. Belediye yönetimi ruhsat ve imarla ilgili hiçbir çalışma yapmıyor. Yeni yönetime bırakıyor. Yeni yönetimde fazla ilgilenmeden gelen vatandaşın dilekçesini alıp hiçbir bilgi vermeden gönderiliyor. Vatandaşı yarı özürlü bir hale getiriyorlar. Marmaris yıllık 2,5 milyar dolar ekonomiye katkısı olan bir şehir. İdare olarak bunun önüne geçeceğiz. Önce neyin noksan olduğunu bulacağız. Sonra çözümü ortaya koyacağız.

Güven, istikrar ve barış ortamı sağlayacağız
Önümüzdeki beş yıl süresince güven, istikrar ve barış ortamı sağlayacağız. Marmaris halkı iki yönetimin baskısı altına girmiştir. İlk olarak merkezi yönetimin daha sonra da mahalli yönetiminin baskısı altına girmiştir. Halk mevcut yönetimlerden korkmaya başlamıştır. Ben halkın içine inen birisiyim. Halk benim yanımdadır. Ben Marmaris kaymakamlığı yaptığım süre içinde 7 tane başmüfettiş denetiminden geçtim. Hiçbir şekilde denetimlerden kötü rapor çıkmadı” dedi.

Basın mensuplarının daha önce DSP'den aday olacağı hakkındaki konuşulanlarla ilgili sorulara Özdemir “Ben bu konuyla ilgili açıklama yapmıştım. DSP'de hiçbir şey resmileşmemişti. Daha önceki açıklamamda da belirtmiştim. Uygun siyaset zemini oluşmadığını gördüğüm için konuşulanlar resmi boyutlara ulaşamadı” dedi.

          

          

           

          

  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141