• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Muğla 13 °C
  • İzmir 13 °C
  • Aydın 12 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Hacı Çelik: Gayemiz Bayrağı Daha Yükseklere Taşımaktır

Hacı Çelik: Gayemiz Bayrağı Daha Yükseklere Taşımaktır
MHP Muğla İl Başkan Adayı Hacı Çelik, “Bizim gayemiz bu bayrağı daha yükseklere taşımaktır kazanan Muğla olacaktır"

 

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 25 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Muğla il kongresi öncesi adaylığını açıklayan Dr. Hacı Çelik, adaylık kararının oluşumuna ilişkin açıklamada bulundu. 


Hacı Çelik, “Edindiğim bilgi tecrübe ve deneyimi yıllardır hizmet ettiğim Muğla’ya ve davamız yararına sunmak için Muğla MHP İl Başkanlığına aday oldum. Davamın her kademesinde görev yapmak benim için şereftir” dedi.

Haber: Süleyman Akbulut


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 25 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Muğla il kongresi öncesi adaylığını açıklayan Uzm. Dr. Hacı Çelik, neden aday olduğunu içeren ayrıntılı bir açıklamada bulundu.
“Davamın her kademesinde görev yapmak benim için şereftir” diyen Uzm. Dr. Hacı Çelik, gençlik yıllarından bugüne kadar ülkücü hareketin bir neferi olarak hem bürokraside, hem de siyasette kendisine verilen tüm görevleri layıkıyla yapmaya çalıştığını belirtti.


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın bilgisi dahilinde ve müsaadesiyle adaylığını açıkladığını dile getiren Çelik,  “Edindiğim bilgi tecrübe ve deneyimi yıllardır hizmet ettiğim Muğla’ya ve davamız yararına sunmak için Muğla MHP İl Başkanlığına aday oldum.  Aday olduğum günden bugüne Muğla kamuoyunda partimiz daha çok konuşulmaya başlanmış ve ciddi gündem oluşturmaya başlamıştır. Bunun bile partimize olumlu bir katkı sağladığını düşünüyorum. Partimizin saygıdeğer delegeleri bile delege oldukları hazzını yaşıyorlar. Bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de işaret ettiği gibi ‘İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Türkiye Olacaktır’ anlayışı bizim rehberimiz olacaktır” dedi.


İl başkanı seçildiği takdirde sergileyecekleri yönetim anlayışı hakkında da bilgi veren Uzm. Dr. Hacı Çelik, şunları söyledi:
“Teşkilatlarımız arasında birlik ve beraberliğimizi sağlamak partimizin büyümesi için yapılacak her türlü eleştiri, teklif, tavsiye ve katkıları dikkate alarak gelişime açık, şeffaf ve denetlenebilir bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. Ülkemizin milli birlik ve beraberliği için öncelikle kendi teşkilatımızın birlik ve beraberliğini sağlamamız gereklidir. Teşkilatımızın her mensubu bizim için çok önemli ve değerli olup bir tek arkadaşımızın bile gönlünün kırılmasını kaybına tahammülümüz yoktur. Türk milliyetçilerinin teşkil ettiği tüm kurum ve kuruluşlarla eşgüdümlü bir şekilde koyduğumuz hedefe doğru ulaşmaya çalışacağız.”
En zor dönemlerde MHP bayrağını taşıyan mevcut İl Başkanı Mehmet Korkmaz başta olmak üzere bu davaya hizmet eden herkese emeklerinden dolayı teşekkür eden MHP Muğla İl Başkan Adayı Hacı Çelik, “Bizim gayemiz bu bayrağı daha yükseklere taşımaktır kazanan Muğla olacaktır. Beş binin üzerinde şehidimizin kanıyla sulanmış mübarek bir davanın Türk devletinin yönetmesini istiyoruz bunun için Muğla ölçeğinde de iktidar olmak için Muğla il başkanlığına aday oldum Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0252 412 2141