Göztepe'nin hazırlık maçları programı belli oldu

Göztepe'nin hazırlık maçları programı belli oldu
Antalya'da 4 maç yapacak sarı kırmızılı ekip, 17 Ocak'ta Trabzonspor'la karşılaşacak

İkinci devre hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe'nin hazırlık maçları programı belli oldu.

Yılbaşı için verilen iznin ardından çalışmalarına Antalya'da dün tekrar başlayan Göztepe'de izinli Cihan Yılmaz ve Şaban Genişyürek de antrenmana katıldı. Sağ ayak bileği burkulan Furkan Alakmak il sol aşil tendonunda ödem oluşan Enes Kubat takımdan ayrı koşu yaptı.

Öte yandan ilk hazırlık maçını 5 Ocak Pazar Bafraspor ile oynayacak Göztepe, 8 Ocak Çarşamba günü Tepecikspor, 14 Ocak Salı Eyüpspor'la ve son olarak da 17 Ocak Cuma günü Trabzonspor'la karşılaşacak.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.