• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Muğla 12 °C
  • İzmir 12 °C
  • Aydın 11 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Gönüllü Askerlik Başvurusu Yaptılar

Gönüllü Askerlik Başvurusu Yaptılar
Bir grup genç Fethiye Askerlik Şubesi'ne giderek gönüllü asker olmak istedi.

Gönüllü Askerlik Başvurusu Yaptılar

 

Bir grup genç Fethiye Askerlik Şubesi’ne giderek gönüllü asker olmak istedi.

 

Fethiye Askerlik Şubesi yanında ilk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehit edilen asker ve polisler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup ardından İstiklal Marşı okundu. sosyal medya üzerinden toplanarak ellerinde Türk Bayraklarıyla yürüyen 40’a yakın kişi teröre tepki gösterdi. Salı pazarı meydanında toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganları eşliğinde askerlik şubesine yürüdüler.

 

Grup adına açıklama yapan Behçet Aktuğ ” Dün şehit edilen Şırnak Uludere yolunda askerlerin yol güvenliği aldığı sırada yola döşenen mayın patlaması ve hemen ardından Hain teröristlerin uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu şehit olan 21 yaşındaki Abdülkadir Pektaş kardeşimize ve yaşanan hain saldırılardaki, çatışma anında bayrağımızı indirmeye çalışan ve vatanımızı bölmeye çalışanlarla savaşan ve kan döküp şehitlik mertebesine ulaşan her vatan evladımıza Allah’tan rahmet, ailelerine yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyoruz.

 

Millet olarak acımız, yasımız ve teröre karşı tavrımız ortaktır. Dünyanın en güzel kelimelerinin başında gelen barış ve demokrasi kelimelerine affınıza sığınarak tecavüz eden hain’ler kandan beslenmeye devam etmektedirler. Fakat yıllardır doymadıkları kan emici gözü dönmüş vampirler, soysuz hainler şunu bilsinler ki döktükleri kanlar onları boğacaktır. Güçlü Türkiye hedefinin her dönemde küresel güçleri ve onların yerli işbirlikçilerini rahatsız ettiğini bu rahatsızlığın da terör eylemleri, provakasyon faaliyetleri ve sosyokültürel alana yönelik çatışma ve kutuplaşma arayışları olarak tezahür ettirilmekte “Sözü edilen terör yapılanmaları ve faaliyetlerinin her birinin faili yada sorumluları farklı olsa da hedefi ortaktır. Hedef; bölgesinde huzuru, demokratik kültürü, kardeşlik ve birlik iklimiyle öne çıkan Türkiye’nin yolunu kesmek, güçlü ve büyük Türkiye yolculuğunu sona erdirmektir.”

 

Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap birlik ruhu içerisinde, aklı selime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı tek vücut olmak “Etnik kökene dayalı terör örgütü PKK ve bunun gibi diğer terör örgütleri Türkiye’yi içine alan bölgede terör ve çatışma odaklı bir iklim değişikliği planlayanların heveslerini kursağında bırakmaktır. Unutmasınlar ki bu vatan uğruna seve seve kanını dökmüş, canını vermiş yedi ceddin, yürekli evlatları ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmaya devam edecek. Çanakkale ruhunu yaşatarak bütün terör eylemlerine, Ülkemize yapılan soysuz hainlerin saldırısına başkaldıracak ve dimdik duracaktır. Vatanımıza sahip çıktığımızı göstermek için bütün kardeşlerimizden, evlatlarımızdan gönüllü askerlik için askere alınma başvurusunda bulunmasını temenni ediyoruz. Tüm Fethiyeli kardeşlerimizle birlikte bölücü terör örgütünü savunanları ve meclisteki uzantıları HDP ve terör yandaşlarını Fethiye’ye sokmadığımız gibi, dil, din, ırk farketmeksizin ülkemizin evladına, askerine, polisine, insanına zarar verecek ve milli birlik beraberlik düzenimizi bozacak olanları aramıza almayarak, onlara imkan vermeyeceğimize Batının Sesi Beşkaza halkı olarak and içeriz. Teşekkürler Vatansever ülkemin helal süt emmiş al kanlı evlatları. Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek sözlerine son verdi.

 

“Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun”

 

Terör olaylarına üzerinde %100 Türk yazan kırmızı beyaz Türk bayraklı tişörtü ile tepki gösteren Yüksel Çetin Tokdemir vatan için canını vermeye hazır olduğunu belirterek; “O Vatan hainleri şunu bilmeliler ki her ne kadar andımız yasaklanmış olsa da burada bulunan herkes 7 yaşlarında o karın soğuğunda andımızı okurken Varlığım Tük Varlığına Armağan Olsun demişlerdir. Biz o zaman varlığımızı Türk varlığına armağan ettik. Ama bir şey daha söylemek istiyoruz ki vatan hainlerine varlığımız varlıklarına kan kusturacaktır. Biz burada şunu söylemeye geldik. Burada belki bir avuç insanız ama bir Türk dünyaya bedeldir sözünü biz ruhumuzda yaşıyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk dedi ki Türk milleti bütün zorlukları milli birlik ve beraberlik ruhuyla yenmiştir. İşte biz o milli birlik ve beraberlik ruhuyla and içmiştik. bugünde and içiyoruz. Varlığımız varlıklarına kan kusturacaktır. Bir Türk dünyaya bedeldir sözüyle on tane efeyle geldik buraya o dağları açsınlar bize o dağları onlara dar ederiz. Allah’ın izniyle bu böyledir böyle olmaya da devam edecektir. Arkadaşlarımızın dediği gibi son günlerde Türkiye’ye en yakışan kelime söyleyene ne mutlu söylemeyenin canı cehenneme Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Yüzde 48 bedensel engelli Mehmet Yalçın da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı engelli kimlik kartını gazetecilere göstererek askerlik yapmak için gönüllü olduğunu ifade etti. Konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Yalçın, “Vatan için ölmek istiyorum. Bir an önce beni askere alın lütfen” dedi.

11836995_10153539276864413_1412360476_o_640x427.jpg

Gruptan birkaç kişi Fethiye Askerlik Şubesine girerek gönüllü askerlik dilekçelerini yetkililere sunduktan sonra sessizce dağıldılar. Polis ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri gözlerden kaçmadı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • BAŞKAN OKTAY'DAN İTFAİYEYE ZİYARET28 Eylül 2022 Çarşamba 13:43
  • Başkan Gürün Tıbbi Bitkiler Koleksiyon Bahçesi’ni İnceledi27 Eylül 2022 Salı 15:13
  • ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ27 Eylül 2022 Salı 14:55
  • HALK MASASI VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU27 Eylül 2022 Salı 14:48
  • Büyükşehir’le Bisiklet Yol Ağı Genişliyor18 Ağustos 2022 Perşembe 12:47
  • Büyükşehirden Fidan ve Tohum Desteği18 Ağustos 2022 Perşembe 12:40
  • Fethiye Belediyesi Deprem Tatbikatı Yaptı18 Ağustos 2022 Perşembe 12:33
  • BAŞKANLA PERSONEL ÖĞLE YEMEĞİNDE BULUŞTU18 Ağustos 2022 Perşembe 12:30
  • ZABITALAR DİLENCİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR18 Ağustos 2022 Perşembe 12:27
  • MARMARİS’TE YÜZLER GÜLÜYOR06 Ağustos 2022 Cumartesi 10:54
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2003 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0252 412 2141